Νέα αντίληψη στη διαμόρφωση του προσώπου

Νέα αντίληψη στη διαμόρφωση του προσώπου

Νέα αντίληψη στη διαμόρφωση του προσώπου

Πριν από λίγες μέρες έγινε στην Ελλάδα το Διεθνές Meeting της TEOXANE Hellas Academy σχετικά με τις νέες τεχνικές και απόψεις στη χρήση υαλουρονικών στην πλαστική προσώπου. Παρευρέθη πλήθος πλαστικών χειρουργών και δερματολόγων, οι οποίοι εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους σχετικά με την ποιότητα και το υψηλό επίπεδο των παρουσιάσεων και των liveworkshops, τα οποία κατά κοινή ομολογία των συμμετεχόντων ήταν πολύ υψηλό με βάση τα διεθνή standards.

Ο πλαστικός χειρουργός κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος, ως εκπαιδευτής για τις τεχνικές έγχυσης υαλουρονικών, στην εκτενή παρουσίασή του μίλησε για την αισθητική αντίληψη που πρέπει να έχει ο πλαστικός χειρουργός όσον αφορά στη διαμόρφωση του σχήματος του προσώπου με χειρουργικές και μη χειρουργικές τεχνικές.

Υαλουρονικό στο πρόσωπο - Πλαστικός χειρουργός
Διαμόρφωση προσώπου με υαλουρονικό - Teoxane live workshops

Ακολούθησε από τον ίδιο live expert workshop με παρουσίαση τεχνικών σε ζωντανά περιστατικά σε live streaming μετάδοση, την οποία παρακολούθησαν μεγάλος αριθμός πλαστικών χειρουργών και δερματολόγων εντός και εκτός Ελλάδος.

Στις παρουσιάσεις των experts επισημάνθηκε η ανάγκη για εφαρμογή των αντικειμενικών αισθητικών παραμέτρων της πλαστικής χειρουργικής, οι οποίες σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα ενέσιμα υαλουρονικά που έχει στη «φαρέτρα» του ο δερματολόγος κι ο πλαστικός χειρουργός, θα βελτιώσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της γυναίκας και του άνδρα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!