Αυξητική Χειλιών – Γεμάτα & Σαρκώδη Χείλη

Πλαστική στα χείλη - Αυξητική χειλιών

Η αυξητική χειλιών (μεγέθυνση – αύξηση των χειλιών) αποσκοπεί στο να δώσει στο πρόσωπο «γεμάτα» και σαρκώδη χείλη, που αποτελούν σημαντικό στοιχείο στην καλή αισθητική του.

Σε κάθε άτομο ταιριάζει ένα συγκεκριμένο μέγεθος χειλιών κατ’ αναλογία με τις υπόλοιπες γραμμές του προσώπου του.

Τα μικρά, όπως και τα υπερβολικά αυξημένα χείλη, αποτελούν σημαντικό αρνητικό στοιχείο. Στόχος, στις περιπτώσεις αυξητικής χειλιών είναι, όποια διαδικασία κι αν επιλέξουμε, τα χείλη να φαίνονται φυσιολογικά και να ταιριάζουν με το υπόλοιπο πρόσωπο, χωρίς να δείχνουν στοιχεία υπερβολής. Οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να γίνει η αυξητική των μικρών χειλιών είναι πολλοί και διακρίνονται σε μεθόδους όπου γίνεται χρήση ενέσιμων υλικών, ενθεμάτων ή αυτόλογων υλικών και σε χειρουργικές μεθόδους.

Χρήση ενέσιμων υλικών στα χείλη

Υπάρχουν πολλά είδη υλικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό. Κάποια από αυτά είναι περιορισμένης διάρκειας, όπως για παράδειγμα το υαλουρονικό οξύ, κ.α.

Κάποια άλλα έχουν πιο παρατεταμένο έως και μόνιμο αποτέλεσμα, όπως για παράδειγμα ανάμειξη κολλαγόνου με ακρυλικά υλικά.

Αυξητική χειλιών με προσιτό κόστος, τιμή

Έχει κατασκευαστεί υαλουρονικό ειδικά για την αυξητική χειλιών, προκειμένου να έχει φυσικό αποτέλεσμα και ικανοποιητική διάρκεια. Το υαλουρονικό οξύ, ενώ παλαιότερα δεν είχε αρκετή διάρκεια, σήμερατην έχει βελτιώσει κατά πολύ. Στις πρώτες εφαρμογές, το αποτέλεσμα παραμένει για περίπου έξι μήνες, αλλά συνήθως όσο επαναλαμβάνει κανείς, αυξάνεται αρκετά η διάρκειά του. Έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να γίνει σταδιακά και επομένως να μην κινδυνεύει με μία αύξηση μεγαλύτερη από αυτή που θα επιθυμούσε.

Επίσης, πλεονεκτεί ως προς το ότι σε περίπτωση που το τελικό αποτέλεσμα δεν αρέσει, με χρήση ενός ενζύμου, την υαλουρονιδάση, το υαλουρονικό διαλύεται μέσα σε εικοσιτέσσερις ώρες. Μπορεί δηλαδή να επιστρέψει κανείς, αν το θελήσει, στην αρχική του κατάσταση μέσα σε 24 ώρες. Αυτό παρέχει μία επιπλέον ασφάλεια στα άτομα που πιθανόν φοβούνται ότι μπορεί να έχουν ένα αφύσικο αποτέλεσμα.

Το καλύτερο βέβαια, προκειμένου κανείς να διασφαλίσει το αποτέλεσμα που του αρέσει, είναι να κάνει την αύξηση εγχύοντας σταδιακά, τοποθετώντας μικρές ποσότητες υαλουρονικού μία φορά την εβδομάδα, μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι γνωστό ότι, το υαλουρονικό είναι ασφαλές ως υλικό, δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα στην υγεία και δεν δημιουργεί αντιδράσεις – απορρίψεις από τον οργανισμό.

Τι είναι η αυξητική χειλιών;
Αυξητική χειλιών με υαλουρονικό
Μόνιμη αυξητική χειλιών
Αυξητική χειλιών με εμφύτευση λίπους
Συνδυασμός τεχνικών στην αυξητική χειλιών