Μεταμόσχευση Μαλλιών (εμφύτευση)

Στην Αισθητική Ανάπλαση δημιουργήσαμε ένα ξεχωριστό τμήμα για τη μεταμόσχευση μαλλιών , διότι πιστεύουμε ότι ο τομέας αυτός έχει πολλές ιδιαιτερότητες που απαιτούν διαφορετικό τρόπο οργάνωσης.

Εξειδικευμένο τμήμα για μεταμόσχευση μαλλιών (εμφύτευση) στην Αθήνα

Μεταμόσχευση μαλλιών σε άνδρες

Μεταμόσχευση μαλλιών σε γυναίκες

Σε τι διαφέρει η μεταμόσχευση μαλλιών στην Αισθητική Ανάπλαση;

Η Αισθητική Ανάπλαση είναι Κέντρο Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής με ολοκληρωμένη άποψη γύρω από την αισθητική του ατόμου.

Πρόκειται για καθαρά ιατρικό χώρο όπου την απόφαση και την ευθύνη για κάθε πράξη, την έχει ο διευθυντής της κος Α.Χριστόπουλος, που έχει την ειδικότητα του Πλαστικού Χειρουργού.

O Dr. Αθανάσιος Χριστόπουλος έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη μεταμόσχευση μαλλιών και κατέχει πολύπλευρη και διεθνή εμπειρία στον τομέα.

Όλες τις επεμβάσεις τις κάνει ο ίδιος ο κος Χριστόπουλος με τη βοήθεια απόλυτα εξειδικευμένου και υψηλού επιπέδου νοσηλευτικού προσωπικού.

Εμφύτευση μαλλιών Αθήνα - Αντιμετώπιση αλωπεκίας

Είμαστε απόλυτα αυστηροί και συνεπείς στις ενδείξεις του πότε κανείς πρέπει να προβεί σε μεταμόσχευση μαλλιών. Απόδειξη αυτού είναι ότι στην πλειονότητα των ατόμων που προσέρχονται, έχει συσταθεί μόνο φαρμακευτική και όχι χειρουργική αντιμετώπιση. Μεταμόσχευση μαλλιών πρέπει να γίνεται μόνο όταν είμαστε απόλυτα βέβαιοι για το καλό αισθητικό αποτέλεσμα.

Ποια ιδιαίτερη τεχνική εμφύτευσης μαλλιών εφαρμόζεται στην Αισθητική Ανάπλαση;

Η μικρο-μεταμόσχευση μαλλιών έχει πλέον καταξιωθεί ως μέθοδος και σχεδόν όλα τα εξειδικευμένα κέντρα που ασχολούνται με την επανόρθωση της αλωπεκίας εφαρμόζουν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο τη μέθοδο αυτή.

Στην Αισθητική Ανάπλαση έχουμε εφαρμόσει τις πλέον εξελιγμένες τεχνικές μικρομεταμόσχευσης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που εφαρμόζονται από τους σημαντικότερους ιατρούς του χώρου αυτού παγκοσμίως.

Με το πέρασμα του χρόνου όμως, δεν αρκεστήκαμε στο να εφαρμόζουμε μόνο τις καλύτερες τεχνικές. Καταφέραμε να τις εξελίξουμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε με μικρά αλλά σταθερά βήματα.

Τι ρόλο παίζει η μεταμόσχευση μαλλιών στην ψυχολογία του ατόμου;

Η απώλεια μαλλιών είναι το κυριότερο αισθητικό πρόβλημα για την ψυχολογία ενός άντρα. Τα μαλλιά ανέκαθεν υπήρξαν σύμβολο αρρενωπότητας και δύναμης. Στη γυναίκα αντίστοιχα αποτελεί σύμβολο θηλυκότητας.

Μεταμόσχευση μαλλιών κόστος τιμη

Στην Αισθητική Ανάπλαση μας είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να μας επισκέπτονται καθημερινά άτομα που απέκτησαν πάλι τα μαλλιά τους, χαμογελαστά, με σαφώς βελτιωμένη ψυχολογία, που τα βλέπουμε και μας βλέπουν ως “δικούς τους” ανθρώπους οι οποίοι θα είναι πάντα κοντά τους.

Πριν και Μετά τη θεραπεία

Σε κάθε περίπτωση απώλειας μαλλιών μπορεί να εφαρμοστεί η μέθοδος της μικρομεταμόσχευσης;

Κάθε μέθοδος, όσο καλή και αν είναι, για να δώσει τα αντίστοιχα καλά αποτελέσματα, πρέπει να εφαρμόζεται στις κατάλληλες περιπτώσεις.

Αφενός η μέθοδος δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα που πάσχουν από κάποιες συγκεκριμένες ασθένειες στο τριχωτό της κεφαλής, αφετέρου είναι λογικό ότι δεν είναι σωστό να μπει στη διαδικασία αυτή όποιος πάσχει από σοβαρά προβλήματα υγείας γενικότερα. Σημαντικό όμως κριτήριο είναι και ο βαθμός αραίωσης που έχει το κάθε άτομο.

Η απώλεια μαλλιών πρέπει να έχει ξεπεράσει κάποιο συγκεκριμένο επίπεδο προκειμένου η μέθοδος να είναι πραγματικά αποτελεσματική. Ποιο είναι αυτό το επίπεδο και ποιος έχει πραγματικά ένδειξη για μεταμόσχευση μαλλιών, είναι κάτι που κρίνεται εμπειρικά από τον ίδιο το γιατρό που θα την εφαρμόσει.

Δείτε Live την μεταμόσχευση μαλλιών του τηλεοπτικού παρουσιαστή Αλέξανδρου Πετρίδη από τον πλέον εξειδικευμένο στην εμφύτευση μαλλιών, πλαστικό χειρουργό Dr. Αθανάσιο Χριστόπουλο

Περισσότερα άρθρα για τη μεταμόσχευση μαλλιών

Μεταμόσχευση μαλλιών - Advanced Hair Studios Dr Christopoulos MD
Οι 5 πιο συνηθισμένες πλαστικές επεμβάσεις για άνδρες