Hollywood LASER Peel

Hollywood Laser Peel (Black Doll Treatment ή Carbon Laser Peel)

To Hollywood Peel LASER είναι ένα νέο «όπλο» που διαθέτει ο πλαστικός χειρουργός με στόχο τη λάμψη και την ανανέωση του προσώπου, η οποία μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι. Αποτελεί την αγαπημένη θεραπεία των celebrities κυρίως στις ΗΠΑ, πριν από κάποια επίσημη εμφάνιση, γι’ αυτό και του δόθηκε αυτή η ονομασία. Αναφέρεται επίσης και ως Black Doll Treatment ή ως Carbon Laser Peel.

Το Hollywood Peel Laser είναι μια επαναστατική θεραπεία που γίνεται με ειδικό laser, είναι ανώδυνη και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Ενδείκνυται για άτομα με λιπαρό δέρμα, σπυράκια, διεσταλμένους πόρους, θαμπό δέρμα και ακμή. Αποτελεί εξαιρετική μέθοδο απολέπισης και αναζωογόνησης του δέρματος, με άμεσα αποτελέσματα, αφήνοντας το δέρμα πιο απαλό και σφριγηλό.

hollywood laser peel face

HOLLYWOOD PEEL LASER

Πως λειτουργεί το Hollywood Peel Laser;

Ο πλαστικός χειρουργός απλώνει στο δέρμα ένα στρώμα υγρού άνθρακα, το οποίο διεισδύει βαθιά στους πόρους με στόχο να απορροφήσει σμήγμα, νεκρά κύτταρα, ρύπους, λιπαρότητα κτλ. Η ακτίνα του ειδικού LASER έλκεται ιδιαίτερα από το μαύρο χρώμα των σωματιδίων του άνθρακα, τον οποίον εξαχνώνει συμπαρασύροντας όμως μαζί του ανεπιθύμητα σωματίδια, που δημιουργούν τις ατέλειες του δέρματος.

 

Η συγκεκριμένη θεραπεία δρα σε διάφορα επίπεδα και τομείς με κυριότερα τα παρακάτω:

Απολέπιση

Το laser στοχεύει τον άνθρακα και μαζί του τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, και σπυράκια, κάνοντας ουσιαστικά απολέπιση. Το αποτέλεσμα είναι πιο απαλή και λαμπερή επιδερμίδα με σφιχτότερους πόρους και μεγαλύτερη ομοιομορφία στο δέρμα.

 

Καθαρισμός

Ο άνθρακας έχει την ιδιότητα να απορροφά λιπαρότητα και ρύπους, φτάνοντας βαθιά μέσα στους πόρους. Όταν το LASER περάσει πάνω από την περιοχή της θεραπείας, στοχεύει και καταστρέφει τα σωματίδια άνθρακα, μαζί με τα υλικά τα οποία είχε απορροφήσει.

 

Αναζωογόνηση

To Hollywood Peel Laser στοχεύει τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος παράγοντας ελαφριά θερμότητα, η οποία εισχωρεί στο χόριο, στο οποίο βρίσκονται το κολλαγόνο και η ελαστίνη, αναγκάζοντας την επιδερμίδα να τα αναγεννήσει και να τα αναδιαμορφώσει. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε σφριγηλό και λαμπερό δέρμα, με λιγότερες λεπτές γραμμές και λιγότερες ρυτίδες.

 

Μεσοθεραπεία

Θρεπτικές ουσίες που υπάρχουν στο Carbon gel, βιταμίνη C, αμινοξέα, aloe vera και υαλουρονικό οξύ, διεισδύουν στην επιδερμίδα χαρίζοντάς της τα αποτελέσματα της επανορθωτικής δράσης της μεσοθεραπείας.

 

Καταπολέμηση ακμής και λιπαρότητας

Η θερμότητα που παράγεται κατά το Hollywood Peel Laser έχει δύο πρόσθετα οφέλη:
  • μειώνει τα βακτήρια P.Acnes, τα οποία ευθύνονται για την ακμή, επιτρέποντας καλύτερη διαχείριση της ακμής,
  • συρρικνώνει τους σμηγματογόνους αδένες με αποτέλεσμα τη μείωση της λιπαρότητας, κρατώντας του πόρους του δέρματος καθαρούς.

 

Συνήθως, ο πλαστικός χειρουργός εφαρμόζει αυτή τη θεραπεία στο πρόσωπο. Παρ’ όλ’ αυτά οι θεραπείες μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, συμπεριλαμβανομένης της πλάτης και του στήθους, σημεία που συνήθως είναι δύσκολα και με περιορισμένες επιλογές φροντίδας. Αυτό κάνει το Hollywood Peel Laser ένα νέο, πολύτιμο «όπλο» στα χέρια του πλαστικού χειρουργού.

Πόσος χρόνος απαιτείται για τη θεραπεία;

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της θεραπείας είναι ότι δεν χρειάζεται κάποια προετοιμασία από την πλευρά του ενδιαφερόμενου και ότι δεν είναι χρονοβόρα καθώς διαρκεί περίπου 35 λεπτά εκ των οποίων τα 15 λεπτά είναι η εφαρμογή του laser από τον ιατρό και τα 20’ είναι ο χρόνος που απαιτείται πριν την εφαρμογή του laser για να δράσει ο ενεργός άνθρακας που εφαρμόζει ο ιατρός.

Black Doll Treatment Carbon Laser Peel

Χρειάζονται επαναλήψεις;

Το Hollywood Peel Laser είναι μια ήπια θεραπεία. H επαναληψιμότητα ή όχι επιλέγεται από τον ενδιαφερόμενο ανάλογα με τους στόχους του. Αρκετοί, όπως οι celebrities, επιλέγουν να το κάνουν μια φορά πριν από κάποια ειδική περίσταση για να εντυπωσιάσουν ή το επαναλαμβάνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Μπορεί ο ενδιαφερόμενος να θέσει κάποιο συγκεκριμένο στόχο, τον οποίο αναφέρει στον πλαστικό χειρουργό του και αυτός θα του προτείνει τον αριθμό των συνεδριών που είναι κατάλληλες για την περίπτωσή του. Συνήθως, για το καλύτερο αποτέλεσμα, συστήνονται μηνιαίες θεραπείες μέσα σε ένα διάστημα 6 μηνών ή και περισσότερο.

Αποθεραπεία

Αναμφισβήτητο πλεονέκτημα της διαδικασίας είναι ο μηδαμινός πρακτικά χρόνος αποθεραπείας, αφού η πλειονότητα επιλέγει να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες. Μετά από κάθε εφαρμογή συστήνεται η καθημερινή χρήση αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας για 1-2 ημέρες.

Πλεονεκτήματα του Hollywood Laser Peel

Η Hollywood Peel Laser θεραπεία συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματα που δεν συνδυάζονται σε άλλες θεραπείες, όπως είναι:

  • το καλό αποτέλεσμα,
  • ο μηδαμινός χρόνος αποθεραπείας,
  • το ότι μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι,
  • το γρήγορο αποτέλεσμα,
  • το ότι είναι μια ανώδυνη και γρήγορη εφαρμογή και
  • το πολύ προσιτό κόστος.

Γι’ αυτό το Hollywood Peel Laser έχει ήδη αρκετούς fans, οι οποίοι το εμπιστεύονται για να δώσουν λάμψη στο πρόσωπό τους.

Οι εφαρμογές αυτές δίνουν και το καλύτερο αποτέλεσμα και γι’ αυτό το λόγο η συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων των ατόμων που κάνουν ΒΟΤΟΧ θεραπεύουν τις περιοχές αυτές.

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!