Βλεφαροπλαστική χωρίς χειρουργείο

Βλεφαροπλαστική χωρίς χειρουργείο

Βλεφαροπλαστική χωρίς χειρουργείο

Βλεφαροπλαστική χωρίς "βλεφαροπλαστική"

Τα βλέφαρα είναι συνήθως το πρώτο σημείο του προσώπου όπου εμφανίζονται σημάδια γήρανσης. Αυτό οφείλεται στο ότι οι ιστοί των βλεφάρων είναι πολύ λεπτοί και πολύπλοκοι και το δέρμα των βλεφάρων έχει πολύ μικρό βαθμό ελαστικότητας. Έτσι το πρόσωπο αρχίζει να δείχνει γηρασμένο και κουρασμένο.

Βλεφαροπλαστική με νέα φιλοσοφία

Ο πλαστικός χειρουργός έχει διάφορους τρόπους για να βελτιώσει τα βλέφαρα. Η βλεφαροπλαστική είναι ένας από αυτούς, στην οποία γίνεται αφαίρεση του περισσευούμενου δέρματος. Όμως η σύγχρονη βλεφαροπλαστική δεν σταματάει εκεί.

Παρατηρήθηκε ότι το «νεανικό βλέμμα» δεν έχει χαλαρό δέρμα, δεν έχει σακούλες, αλλά έχει και κάποια άλλα χαρακτηριστικά. Ο νέος τύπος βλεφαροπλαστικής, που έχει ως στόχο το «νεανικό βλέμμα», προχωράει όχι μόνο σε αφαίρεση των ρυτίδων αλλά και προσθέτοντας όγκο σε επιλεγμένα σημεία της περιοχής, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι έτσι δίνουμε καλύτερο και πιο φυσικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Για την προσθήκη όγκου σε επιλεγμένα σημεία των βλεφάρων χρησιμοποιούνται δύο υλικά: το λίπος του ιδίου του ατόμου και το υαλουρονικό. Στην εμφύτευση λίπους χρησιμοποιούνται νέες μέθοδοι, που κάνουν το μεγαλύτερο ποσοστό του λίπους να παραμένει για πάντα, αντί να απορροφάται από τον οργανισμό. Όσον αφορά στο υαλουρονικό, υπάρχουν πια νέοι τύποι υαλουρονικού, οι οποίοι χρησιμοποιούνται αποκλειστικά στα βλέφαρα. Το πλεονέκτημα είναι ότι δεν δημιουργούν πρηξίματα και ο όγκος τους παραμένει ίδιος με αυτόν της στιγμής της τοποθέτησης για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Νεανικό βλέμμα» χωρίς χειρουργείο

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που τα βλέφαρα μπορούν να διορθωθούν χωρίς νυστέρι! Ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί να εφαρμόσει προσθήκη υαλουρονικού στα κατάλληλα σημεία και σε κατάλληλη ποσότητα, βελτιώνοντας άμεσα την αισθητική του προσώπου, ενώ η χαλάρωση, οι ρυτίδες κτλ διορθώνονται με άλλους τρόπους όπως laser, peeling. Μετά την εφαρμογή το άτομο μπορεί να εμφανιστεί άμεσα στο περιβάλλον του χωρίς σημάδια.

Βλεφαροπλαστική χωρίς χειρουργείο

Επειδή πρόκειται για μία πολύ λεπτεπίλεπτη πράξη, πρέπει αυτή να γίνει από έναν εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό με πείρα. Όταν ο πλαστικός χειρουργός γνωρίζει το αντικείμενο, δεν υπάρχει πιθανότητα σφάλματος και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Φυσικά, οι νέες μέθοδοι βλεφοροπλαστικής με μετάθεση λίπους ή προσθήκη όγκου, η «μη επεμβατική βλεφαροπλαστική», όπως και η «ελάχιστα επεμβατική βλεφαροπλαστική» (με εμφύτευση λίπους) δεν απευθύνονται σε όλα τα είδη προβλημάτων. Ένα άτομο που έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή των βλεφάρων πιθανόν να μην είναι κατάλληλο για τις διαδικασίες αυτές. Παρόλα αυτά, η πλειονότητα των ατόμων, που έχουν πρόβλημα στα βλέφαρα, είναι κατάλληλα για τέτοιου είδους διαδικασίες, που τους δίνουν άμεση λύση με μειωμένο, προσιτό κόστος.

Τα άτομα που έχουν προβεί σε τέτοιες διαδικασίες για «νεανικό βλέμμα χωρίς χειρουργείο» εντυπωσιάζονται πως με μία τόσο μικρή διαδικασία μπορούν να έχουν μία τόσο μεγάλη διόρθωση στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Περιοδικό Λοιπόν - Βλεφαροπλαστική