Το νέο «μυστικό όπλο» των πλαστικών χειρουργών των ΗΠΑ, στην Ελλάδα

Το νέο «μυστικό όπλο» των πλαστικών χειρουργών των ΗΠΑ, στην Ελλάδα

Το νέο «μυστικό όπλο» των πλαστικών χειρουργών των ΗΠΑ, στην Ελλάδα

Ο πλαστικός χειρουργός καλείται καθημερινά να διαγνώσει την κατάσταση του δέρματος διαφόρων ατόμων που έρχονται στο ιατρείο του και να συστήσει την κατάλληλη θεραπεία για κάθε περίπτωση.

Η διάγνωση αυτή βασίζεται στην εμπειρία του ιατρού βάσει της οπτικής εικόνας που παρουσιάζει το δέρμα.

Πρόσφατα κατασκευάστηκε στις Η.Π.Α ηλεκτρονική συσκευή διάγνωσης των βλαβών του δέρματος.

Το πρωτοπόρο σύστημα στην Ελλάδα.  Εξέλιξη στη διάγνωση βλαβών του δέρματος.

Έχουμε την χαρά να σας πούμε ότι είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα που αποκτήσαμε την συσκευή αυτή και την εγκαταστήσαμε στον χώρο μας, προκειμένου να κάνουμε ακόμα καλύτερη και πιο αποτελεσματική την αντιμετώπιση των βλαβών του δέρματος.

Είναι το νέο «όπλο» των πλαστικών χειρουργών, που φέρνει νέα διάσταση στη διάγνωση και κατά συνέπεια στη θεραπεία του δέρματος.

Πως λειτουργεί;

Το σύστημα ολοκληρώνει τη διαδικασία σε δυο φάσεις:

α/ με την πολλαπλή, εξειδικευμένη φωτογράφιση του ατόμου και

β/ με την επεξεργασία των στοιχείων στο ειδικό πρόγραμμα του υπολογιστή.

Η λειτουργία της συσκευής αρχίζει με τη φωτογράφιση του ατόμου καταρχήν με φυσικό φωτισμό. Μετά από ενάμισι δευτερόλεπτο ακολουθεί φωτογράφιση με πολωμένο φως και μετά από ενάμισι δευτερόλεπτο ακολουθεί φωτογράφιση με υπεριώδες φως. Τα στοιχεία αυτά αναλύονται από τον υπολογιστή της συσκευής όπου μας παρουσιάζει έξι βασικές παραμέτρους των βλαβών του δέρματος:

1) ρυτίδες και λεπτές γραμμές, ακόμα και ρυτίδες σε αρχώμενη φάση,

2) ποιότητα και ελαστικότητα του δέρματος καθώς και σημεία στα οποία η ελαστικότητα έχει αρχίσει να μειώνεται,

3) ομοιογένεια του δέρματος,

4) βλάβες από τον ήλιο κηλίδες-πανάδες καθώς και σημεία όπου θα παρουσιαστούν πανάδες στο μέλλον,

5) βλάβες των μικρών αγγείων του προσώπου, ευρυαγγείες κτλ και

6) πορφυρίνες, δηλαδή σημεία μέσα στους πόρους όπου υπάρχουν μικρόβια και που υπάρχει προδιάθεση για ακμή.

Η συσκευή δεν αποτυπώνει μόνο την κατάσταση αυτής της στιγμής, αλλά μας παρουσιάζει τα σημεία εκείνα τα οποία θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στο μέλλον.

Η φωτογράφιση αφορά όχι μόνο την επιφάνεια του δέρματος, δηλαδή αυτό που βλέπουμε, αλλά και τα βαθύτερα στρώματα αυτού. Επίσης κάνει διάφορες στατιστικές αναλύσεις όπου μας παρουσιάζει την κατάσταση του δέρματός μας για κάθε μία από τις έξι παραμέτρους σε σχέση με το μέσο όρο των υπολοίπων ανθρώπων που έχουν την ίδια ηλικία με εμάς.

Έχουμε την δυνατότητα να δούμε πως θα είναι το δέρμα μας την επόμενη πενταετία, εάν βέβαια ακολουθήσουμε παρόμοιο τρόπο ζωής με αυτόν που είχαμε έως τώρα.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της συσκευής είναι ότι μπορούμε στην αρχή και στο τέλος κάποιας θεραπείας να έχουμε απόλυτα συγκρίσιμες εικόνες. Με αυτό τον τρόπο διαπιστώνουμε την αποτελεσματικότητα της κάθε θεραπείας, ποιες δηλαδή διαδικασίες βοηθούν το δέρμα μας και ποιες όχι. Κατά αυτόν τον τρόπο μπορούμε να ενισχύσουμε τις θεραπείες που το ευνοούν και να αποκλείσουμε αυτές που δεν το βοηθούν.

Το διαγνωστικό αυτό σύστημα είναι ένα δυναμικό εργαλείο στην προσπάθεια μας να εξατομικεύσουμε τις θεραπείες, να τις κάνουμε δηλαδή να ταιριάζουν στο συγκεκριμένο άτομο και στις δικές του ανάγκες.

Η διαγνωστική αυτή εξέταση προσφέρεται σε ένα προσιτό κόστος, αλλά σε άτομα που είναι ήδη πελάτες μας προσφέρεται δωρεάν.

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!