Οι “τέλειες θηλές” γίνονται η νέα μόδα

Οι “τέλειες θηλές” γίνονται η νέα μόδα

Το γυναικείο στήθος υπήρξε πάντα σύμβολο θηλυκότητας και πόλος έλξης των βλεμμάτων ανδρών και γυναικών. Δεν είναι τυχαίο ότι η αυξητική στήθους παραμένει για πολλά χρόνια η πιο δημοφιλής πλαστική επέμβαση των γυναικών. Το τελευταίο διάστημα στα ιατρεία των πλαστικών χειρουργών, κυρίως στις ΗΠΑ, έχει παρατηρηθεί οι γυναίκες να ζητούν από τον πλαστικό χειρουργό τους να προβεί σε αισθητική επέμβαση στις θηλές των μαστών τους.

Η νέα αυτή μόδα ενδεχομένως να έχει προκύψει από την Αμερική, όπου πολλές διάσημες γυναίκες της show-biz φορούν see-through φορέματα, τονίζοντας το στήθος τους και κάνοντας εμφανείς τις θηλές τους.

Όπως αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός Θανάσης Χριστόπουλος “οι γυναίκες στην Ελλάδα, που μάς ζητούν βελτίωση των θηλών τους, δεν φορούν see-through φορέματα αλλά επιθυμούν να τονίσουν τις θηλές τους για να φαίνονται αυτές όταν φορούν μαγιό στην παραλία, όταν φορούν στενά ρούχα ή όταν δεν φορούν σουτιέν. Ίσως έτσι πιστεύουν ότι γίνονται πιο θελκτικές στο αντίθετο φύλο. Οι γυναίκες αυτές επισκέπτονται τα ιατρεία των πλαστικών χειρουργών έχοντας φωτογραφίες διάσημων γυναικών στις οποίες τονίζονται οι θηλές τους.”

Οι “τέλειες θηλές” γίνονται η νέα μόδα

Η πρόοδος του χώρου της πλαστικής χειρουργικής έχει ωριμάσει την τάση, η σύγχρονη γυναίκα να μην ζητά απλώς μια πλαστική επέμβαση όπως αυξητική στήθους. Ζητά ακόμα συμμετρία και αρμονία στις λεπτομέρειες της εμφάνισης, όπως είναι οι θηλές. Εξάλλου πολλές από αυτές αντιμετωπίζουν προβλήματα αισθητικά ή λειτουργικά όπως είναι η υπερβολικά μεγάλη θηλαία άλω και η εισολκή θηλής, που ο πλαστικός χειρουργός καλείται να διορθώσει.

Εισολκή Θηλών

Η εισολκή θηλών είναι η προβολή της θηλής προς τα μέσα αντί φυσιολογικά προς τα έξω. Μπορεί να είναι μονίμως προς τα μέσα ή να προβάλει αν ερεθιστεί. Εμφανίζεται περίπου στο 15% των γυναικών σε μία ή και στις 2 θηλές. Μπορεί να είναι εκ γενετής ή να παρουσιαστεί στη διάρκεια της ζωής της γυναίκας που συνοδεύεται από σημαντική αλλαγή στο σώμα της πχ. εγκυμοσύνη, μεγάλη απώλεια βάρους, πτώση του στήθους κ.α.

Η εισολκή θηλής είναι ένα πρόβλημα το οποίο δημιουργεί ανασφάλεια και αναστολές κυρίως στον ερωτικό τομέα της γυναίκας. Η σύγχρονη πλαστική χειρουργική μπορεί να λύσει το πρόβλημα με απλή και γρήγορη διαδικασία.

Πλαστική Επέμβαση Εισολκής Θηλών

Η πλαστική χειρουργική μπορεί να δώσει λύση στο αισθητικό κομμάτι της εισολκής θηλής, με εύκολο και ανώδυνο τρόπο. Η διαδικασία γίνεται σε χώρο ιατρείου με τοπική αναισθησία. Ο πλαστικός χειρουργός θα κάνει μια μικρή τομή στη θηλή για να κόψει τον ινώδη ιστό που κρατά τη θηλή προς τα μέσα. Η γυναίκα, μετά τη διαδικασία, μπορεί να πάει στο σπίτι της και την επόμενη μέρα στη δουλειά της και στις υπόλοιπες καθημερινές της δραστηριότητες. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, αναλυτικά όλα τα στάδια της επέμβασης και την εικόνα πριν και μετά, από τον πλαστικό χειρουργό Αθανάσιο Χριστόπουλο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σας ενδιαφέρει σχετικά με τη εισολκή θηλών, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 6985678.

Διαβάστε ακόμα:

Ανόρθωση στήθους

Μειωτική στήθους

Αυξητική στήθους

Διαμόρφωση γραμμών σώματος

Related posts

υναισθηματικά και ψυχολογικά οφέλη της πλαστικής χειρουργικής μετά το καλοκαίρι

Εξερευνώντας τα συναισθηματικά & ψυχολογικά οφέλη της πλαστικής χειρουργικής μετά το καλοκαίρι

Η πλαστική χειρουργική μπορεί να είναι μια ενδυναμωτική εμπειρία, ειδικά για όσους έχουν παλέψει ψυχολογικά με προβλήματα που σχετίζονται με την εμφάνισή τους. Διορθώνοντας...

Περισσότερα
Λίφτινγκ προσώπου / Facelift

Εννέα μύθοι για το facelift

Στις μέρες μας υπάρχουν πολλές επιλογές για τη θεραπεία των σημαδιών γήρανσης του προσώπου. Ανάλογα με το πρόβλημα, ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να χρησιμοποιήσει...

Περισσότερα
Παγκόσμιο Συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής ISAPS

Παγκόσμιο Συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής ISAPS 2023

Ο ISAPS (Παγκόσμια Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής) έκανε την τιμητική πρόταση στο Ελληνικό του τμήμα του, που απαρτίζεται από Έλληνες πλαστικούς χειρουργούς, οι οποίοι...

Περισσότερα

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!