Πανελλήνιο συνέδριο πλαστικής επανορθωτικής & αισθητικής χειρουργικής 2017

Πανελλήνιο συνέδριο πλαστικής επανορθωτικής & αισθητικής χειρουργικής 2017

Υψηλό Επίπεδο Και Πρωτοπόρες Τεχνικές Πλαστικής Χειρουργικής

Πριν λίγες ημέρες διεξήχθη στην Αθήνα με απόλυτη επιτυχία το 12οΠανελλήνιο Συνέδριο της Πλαστικής Χειρουργικής. Το συνέδριο έγινε στο χώρο του Πολεμικού Μουσείου κι έλαβαν μέρος πολλοί Έλληνες αλλά και ξένοι ομιλητές από όλα τα μέρη του κόσμου. Το επίπεδο των ομιλιών ήταν πολύ υψηλό. Αξίζει ιδιαίτερης προσοχής η διαπίστωση ότι κάθε συνέδριο έχει υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με το προηγούμενο.

Σχεδόν όλοι οι Έλληνες πλαστικοί χειρουργοί είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις για τα θέματα της ειδικότητάς τους, να ενημερωθούν για τις εξελίξεις που αφορούν τον τομέα τους αλλά και να συσφίξουν τις σχέσεις τους. Οι ξένοι ομιλητές που ήρθαν ήταν αρκετοί σε αριθμό και εκλήθησαν να μιλήσουν με βάση την πρωτοπορία των τεχνικών που εφαρμόζουν.

Νέες Τεχνικές Και Μέθοδοι Στα Χέρια Του Πλαστικού Χειρουργού

Ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος είχε την τιμή να του ανατεθεί από τους διοργανωτές του Συνεδρίου να πραγματοποιήσει τρείς διαφορετικές ομιλίες:

Πλαστικός χειρουργός Dr Αθανάσιος Χριστόπουλος Αθήνα
  • η μία αφορούσε στην πρωτοποριακή τεχνική της laser lipolisis την οποία εφαρμόζει,
  • η δεύτερη ομιλία είχε να κάνει με το τι πρωτοποριακό (μέθοδο, τεχνική, υλικά) εφαρμόζει στο ιατρείο του τα τελευταία 5 χρόνια και
  • η τρίτη ομιλία του αφορούσε τις διάφορες μορφές κοιλιοπλαστικής που υπάρχουν

Και οι τρεις ομιλίες συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον και αποκόμισαν πολλά θετικά σχόλια από τους συναδέλφους πλαστικούς χειρουργούς.

Το Σημαντικότερο Συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής Στην Ελλάδα

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής διεξάγεται κάθε δυο χρόνια και αποτελεί το πιο σημαντικό από τα Ελληνικά συνέδρια Πλαστικής Χειρουργικής. Διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, η οποία είναι το επίσημο επιστημονικό όργανο Ελλήνων Πλαστικών Χειρουργών. Συγχαρητήρια αξίζουν οι συνάδελφοι πλαστικοί χειρουργοί, οι οποίοι κατέβαλαν ιδιαίτερη προσπάθεια για την διοργάνωση του συνεδρίου και οι ομιλητές, οι οποίοι κατά κανόνα παρουσίασαν υψηλού επιπέδου ομιλίες.

Αυτό δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη υποχρέωση στους ομιλητές του επόμενου συνεδρίου μετά από 2 χρόνια να παρουσιάσουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσες ομιλίες για πρωτοποριακές θεραπείες και τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής.