Παγκόσμιος εκπαιδευτής της BIOSCIENCE ο πλαστικός χειρουργός κ.Χριστόπουλος

Bioscience Dubai Αθανάσιος Χριστόπουλος Πλαστικός Χειρουργός

Παγκόσμιος εκπαιδευτής της BIOSCIENCE ο πλαστικός χειρουργός κ.Χριστόπουλος

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος δέχθηκε πρόσφατα την τιμητική πρόταση να γίνει παγκόσμιος εκπαιδευτής στην εταιρεία BIOSCIENCE με έδρα το Dubai.

Η BIOSCIENCE είναι μια εταιρεία που κάνει παραγωγή top quality υαλουρονικού οξέως για το πρόσωπο και για το σώμα. Η ποιότητα των υλικών της είναι τόσο υψηλή που ιδίως στο υαλουρονικό σώματος η εταιρεία κατέχει σχεδόν μονοπωλιακή θέση στην παγκόσμια αγορά.

Εκπαιδευτής υαλουρονικού οξέως

Η θέση του εκπαιδευτή προϋποθέτει αφενός την παροχή εκπαίδευσης σε ιατρούς παγκοσμίως και αφετέρου τη συμμέτοχη στο ερευνητικό έργο της εταιρείας για την ανάπτυξη καινούργιων προϊόντων. Ένα από τα επόμενα σχέδια μάλιστα είναι η δημιουργία εκπαιδευτικού κέντρου στην Ιταλία όπου οι ιατροί θα μπορούν να λαμβάνουν υψηλότατη εκπαίδευση στη χρήση υαλουρονικού οξέος.

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος έχει ήδη την θέση του εκπαιδευτή στην εταιρεία TEOXANE με έδρα την Γενεύη της Ελβετίας. Οι δύο εταιρείες έχουν και προϊόντα που αλληλοσυμπληρώνονται. Για παράδειγμα η εταιρεία TEOXANE διαθέτει υαλουρονικό για βλέφαρα που είναι καινοτόμο, καθώς και το υαλουρονικό RHA με μεγάλη ελαστικότητα. Από την άλλη πλευρά η εταιρεία BIOSCIENCE διαθέτει το καινοτόμο υαλουρονικό σώματος.

Στις 31 Ιανουαρίου 2020 η εκπαιδευτική ομάδα της BIOSCIENCE θα παρουσιάσει τα νέα τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα της στο παγκόσμιο συνέδριο IMCAS στο Παρίσι.

Προτεραιότητα στο ιατρείο πλαστικής χειρουργικής της Αθήνας

Πολλοί φίλοι μας εξέφρασαν την ανησυχία ότι λόγω αυτών των υποχρεώσεων για διεθνή παρουσία, ο κ. Αθαν. Χριστόπουλος θα απουσιάζει συχνά. Αντίθετα διαβεβαιώνουμε ότι οι γυναίκες και οι άντρες που μας εμπιστεύονται την εμφάνισή τους στο ιατρείο της Αθήνας έχουν να κερδίσουν από αυτή την top level δραστηριότητα του κ.Χριστόπουλου, καθώς το ιατρείο της Αθήνας είναι πάντα πρώτο σε προτεραιότητα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη επιστημονική του δράση και οι υπόλοιπες διεθνείς δραστηριότητες θα γίνονται κυρίως τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Η συμμετοχή στο ερευνητικό έργο των εταιρειών θα κρατάει το ιατρείο της Αθήνας στην αιχμή των εξελίξεων πράγμα που θα είναι προς όφελος των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. Η ανταλλαγή γνώσεων με πλαστικούς χειρουργούς σε παγκόσμιο επίπεδο θα αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη στην καθημερινή υψηλού επίπεδου εφαρμογή των νεότερων μεθόδων της επιστήμης. Η ιατρική είναι διεθνής επιστήμη και μόνο μέσα από την επαφή με πλαστικούς χειρουργούς άλλων χωρών μπορεί κανείς να βρίσκεται στην αιχμή των εξελίξεων της συγκεκριμένης ειδικότητας. Όταν ένας ιατρός παρέχει εκπαίδευση δεν προσφέρει μόνο γνώση αλλά ταυτόχρονα είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένος να αναβαθμίζει συνεχώς τις δικές του γνώσεις, όπως και να λαμβάνει και να επεξεργάζεται τη γνώση των άλλων.

Παράλληλα το στοίχημά μας είναι να αποδείξουμε ότι οι Έλληνες πλαστικοί χειρουργοί είναι πρωτοπόροι σε παγκόσμιο επίπεδο!

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!