Οκτώβριος, ο μήνας αφύπνισης κατά του καρκίνου του μαστού

Αυξητική στήθους μαστών | Αύξηση στήθους

Οκτώβριος, ο μήνας αφύπνισης κατά του καρκίνου του μαστού

Breast Cancer Awareness Mounth είναι μια ετήσια διεθνής εκστρατεία για την υγεία, που διοργανώνεται κάθε Οκτώβριο από μεγάλες φιλανθρωπικές οργανώσεις του κόσμου, για την αύξηση της ευαισθητοποίησης όλου του πληθυσμού, γυναικών και ανδρών, για τον Καρκίνο του Μαστού και την αρωγή στην έρευνα για τα αίτια, την πρόληψη και τη θεραπεία του. Η παγκόσμια αυτή εκστρατεία προσφέρει επίσης πληροφόρηση στον κόσμο για την πρόληψη και τη σωστή αντιμετώπιση της νόσου, αλλά και υποστήριξη σε γυναίκες που έχουν πληγεί από τον καρκίνο του μαστού.

Σε αυτά τα πλαίσια, η φετινή μας συμμετοχή έχει να κάνει με τη πιο απλή, αλλά συνάμα και πιο σημαντική ενέργεια πρόληψης που μπορεί να κάνει μια γυναίκα: την αυτοεξέταση του στήθους της. Έχουμε ετοιμάσει έναν απλό οδηγό με αναλυτική, παρουσίαση των σταδίων που πρέπει να ακολουθήσει μια γυναίκα για να εξετάσει το στήθος της, σε απλή γλώσσα και με συνοδεία επεξηγηματικών εικόνων, για την καλύτερη και πιο εύκολη κατανόηση της διαδικασίας. Είναι σε μορφή pdf αρχείου και μπορείτε φυσικά να το αποθηκεύσετε ή να το εκτυπώσετε, για να το έχετε όποτε το χρειαστείτε στη διάθεσή σας, δίπλα σας, για να το συμβουλεύεστε.

Το μήνυμά μας αυτό είναι επιλογή μας να το στείλουμε, εκτός από τις γυναίκες-φίλους μας και στους άνδρες-φίλους μας. Αυτό, γιατί θεωρούμε ότι η υγεία της γυναίκας που αγαπάμε (μητέρα, σύζυγος, σύντροφος, κόρη) δεν είναι ατομική της υπόθεση. Οι απλές αυτές οδηγίες, εκτυπωμένες σε απλό χαρτί ή με την απλή αποστολή ενός email που θα περιέχει το συγκεκριμένο αρχείο, ίσως είναι το σημαντικότερο δώρο ζωής που θα έχει κάνει ο άντρας στη γυναίκα που αγαπάει, χωρίς να το ξέρει κανείς από τους δύο. Και μακάρι ας αποδειχθεί άχρηστο στο πέρας του χρόνου.

Το αρχείο μπορείτε να το βρείτε, να το “κατεβάσετε” και να το αποθηκεύσετε στο site μας www.αυξητικηστηθους.com στη σελίδα “ΧΡΗΣΙΜΑ DOWNLOADS”. Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο τηλέφωνο 210-6985678.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ευχόμαστε να βρείτε εύχρηστο τον Οδηγό Αυτοεξέτασης Μαστού και να μεταδώσετε το μήνυμα ευαισθητοποίησης του Breast Cancer Awareness Mounth.