LASER Λιποαναρρόφηση - Πρωτοποριακή τεχνολογία με αξιοζήλευτα αποτελέσματα

Περισσότερα...

Face Lifting χωρίς νυστέρι

Face...

Περισσότερα...

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μεσοθεραπεία είναι μία τεχνική και όχι ένα...

Περισσότερα...

Εξελίξεις στην Αυξητική Μαστών

Το 8o Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής...

Περισσότερα...

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ: παλιό πρόβλημα, νέες λύσεις

 

Η κυτταρίτιδα αποτελεί ένα από τα...

Περισσότερα...

TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΑΣ ΝΕΑΝΙΚΟ

 

Περισσότερα...

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ

...

Περισσότερα...

Lifting Μετωπιαίο | Πλαστικός Χειρουργός Χριστόπουλος

ΜΕΤΩΠΙΑΙΟ LIFTING

 Λίφτινγκ

 

Σε πολλές από τις εκφράσεις μας συμμετέχει πολύ ενεργά η θέση και το σχήμα των φρυδιών μας. Ακόμα και σε ένα άτομο που έχει καλύψει τη μύτη και το στόμα μπορούμε από τη θέση των φρυδιών να καταλάβουμε τη χαρά, το γέλιο, την αγωνία, το θυμό, τον ενθουσιασμό ή την αμηχανία. Η χαμηλή θέση των φρυδιών υποδηλώνει γηρασμένο πρόσωπο και πολλές φορές αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που πρέπει να διορθωθούν σε αυτό.

Το μετωπιαίο λίφτινγκ ή ανόρθωση φρυδιών αποτελεί μία επέμβαση που μπορεί να γίνει μόνη της ή σε συνδιασμό με άλλες επεμβάσεις.
Εάν τοποθετήσουμε τα δάκτυλά μας στο μέτωπο και τραβήξουμε το δέρμα προς τα επάνω, μπορούμε να έχουμε μία ιδέα του τι μπορούμε να επιτύχουμε με την διαδικασία του λίφτινγκ.

Μπορούμε να ανορθώσουμε τα φρύδια αλλά και να βελτιώσουμε τις οριζόντιες και κάθετες ρυτίδες στο μέτωπο, ανάμεσα στα φρύδια ή ακόμα και στο πλάγιο μέρος των ματιών. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι λίφτινγκ προκειμένου να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Η διαφορά μεταξύ των μεθόδων αυτών έγκειται στο είδος των τομών, καθώς και στον τρόπο επέμβασης στους ιστούς που βρίσκονται κάτω από το δέρμα. Oι τομές αυτές μπορεί να γίνουν μέσα στα μαλλιά προκειμμένου να μην διακρίνονται, ή λιγότερο συχνά στην γραμμή "μαλλιών - δέρματος" του μετώπου.


λιφτινγκΤα τελευταία χρόνια συνηθίζεται όλο και περισσότερο το ενδοσκοπικό λίφτινγκ. Αυτό γίνεται με την χρήση τεχνικών και εργαλείων που ως σκοπό έχουν την μείωση των τομών σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αυτές εκτός του ότι βρίσκονται μέσα στα μαλλιά, είναι και πολύ μικρές, πρά-γμα που τις καθιστά ασήμαντες. Κατά την διάρκεια της επέμβασης αυτής, μία μικρή τηλεοπτική κάμερα τοποθετείται στο μέτωπο μέσω μίας πολύ μικρής τομής. Η διαδικασία της επέμβασης γίνεται με πολύ λεπτά εργαλεία, τα οποία ο χειρουργός χειρίζεται παρακολουθώντας τα από τηλεοπτική οθόνη. Η αναισθησία που χρησιμοποιείται μπορεί να είναι τοπική ή γενική. Μετά την επέμβαση δεν υπάρχει ιδιαίτερος πόνος και στις λίγες περιπτώσεις που αυτός μπορεί να είναι ενοχλητικός, καταπολεμάται με παυσίπονα.

Δεν είναι ιδιαίτερα συχνή η εμφάνιση επιπλοκών. Στις λίγες περιπτώσεις που μπορεί αυτές να υπάρξουν, συνήθως αφορούν στη δημιουργία αιματώματος (που μπορεί να χρειαστεί να αφαιρεθεί), μούδιασμα ή μικρής έκτασης απώλεια μαλλιών στο τριχωτό της κεφαλής. Στην περίπτωση που συμβεί κάτι από τα ανωτέρω, είναι ως επί το πλείστον παροδικό.

Μετά την επέμβαση λίφτινγκ παρουσιάζεται οίδημα στην περιοχή του μετώπου και των ματιών που απαιτεί περίπου 10 ημέρες μέχρι να βελτιωθεί. Για αυτό το διάστημα το άτομο αυτό συνήθως παραμένει εκτός των καθημερινών του δραστηριοτήτων.

Το μετωπιαίο lifting μπορεί να συνδυασθεί με πολλές άλλες πράξεις όπως: χημικό peeling, επανεπιθηλιοποίηση με laser, βλεφαροπλαστική, καθώς και να αποτελέσει μέρος ενός γενικότερου lifting του προσώπου.

Η επέμβαση αυτή δίνει υψηλά ποσοστά ικανοποίησης, υπό την προϋπόθεση του να συνοδεύεται από ρεαλιστικές προσδοκίες, πλήρη ενημέρωση και μια σωστά εφαρμοσμένη τεχνική. 

 

 

 Λίφτινγκ υπερήχων

 

 

κείμενο συνέντευξης

 

Μια πολύ καινούργια μέθοδος για τη διόρθωση της χαλάρωσης όσον αφορά το πρόσωπο είναι οι εστιασμένοι υπέρηχοι.

 

Τι είναι οι εστιασμένοι υπέρηχοι?

Είναι υπέρηχοι καταρχάς. Άρα γνωρίζουμε ότι είναι ένα είδος ενέργειας τελείως αβλαβές. Είναι σαν να κάνεις υπερηχογράφημα. Οι υπέρηχοι αυτοί όμως είναι εστιασμένοι. Εστιάζονται κάτω από το δέρμα οπότε εκεί προκαλούν μια αύξηση της θερμότητας, η οποία με τη σειρά της προκαλεί ρίκνωση στις ίνες κολλαγόνου, άρα σύσφιξη. Αυτή είναι άμεση.

 

Αποτέλεσμα στο U-lift

Το αποτέλεσμα το βλέπει κανείς εκείνη τη στιγμή. Κάνουμε την μία πλευρά και βλέπει το μισό πρόσωπο να είναι πιο ανορθωμένο από το άλλο και τότε ζητάει επειγόντως να κάνουμε και την άλλη πλευρά. Οι εστιασμένοι υπέρηχοι έχουν ένα άμεσο αποτέλεσμα σε 30 λεπτά. Μπορεί κανείς να το επαναλάβει.

 

Μετά το U-lift

Το σημαντικό επίσης είναι ότι δεν έχει χρόνο αποθεραπείας. Κυκλοφορεί δηλαδή κανείς άμεσα. Κυκλοφορεί στο περιβάλλον του. Την επόμενη μέρα είναι μια χαρά. Δεν έχει κανένα σημάδι της διαδικασίας αυτής. Μπορεί να επαναλάβει μετά από ένα μήνα ή και περισσότερο και κάθε φορά που θα κάνει θα βλέπει μια περαιτέρω βελτίωση της χαλάρωσης.

 

Η μέθοδος αυτή είναι γνωστή ως λίφτινγκ υπερήχων ή ultrasound lift ή U-lift. Απλά το λέμε U-lift.

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή αίτημα ραντεβού συμπληρώστε τα στοιχεία, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Copyright © 2018 Πλαστικός Χειρουργός Χριστόπουλος. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.