Ενημέρωση από τον πλαστικό χειρουργό online μένοντας στο σπίτι

Christopoulos MENOUME SPITI

Ενημέρωση από τον πλαστικό χειρουργό online μένοντας στο σπίτι

Η «περιπέτεια» που ζει η Χώρα μας, αλλά και ολόκληρη η Υφήλιος με τον κορωνοϊό είναι γνωστή και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στα πλαίσια προστασίας της Δημόσιας Υγείας και των πολιτών έχουν ληφθεί ορισμένες αποφάσεις από την Κυβέρνηση. Με βάση αυτές, καθώς και με παρότρυνση των ιατρικών συλλόγων κι επιστημονικών εταιριών, το Δημόσιο αλλά και το Ιδιωτικό Σύστημα Υγείας καλούνται να περιθάλπουν και να ασχολούνται με επείγοντα περιστατικά στο χώρο τους.

Εμείς, οι πλαστικοί χειρουργοί, από τη φύση της ειδικότητας μας, καλούμαστε να ασχοληθούμε κυρίως με υγιείς ανθρώπους, που μας ζητούν να βελτιώσουμε την εμφάνισή τους. Αυτές οι χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες δεν είναι ούτε οξείες ούτε επείγουσες.

Μετά από πολύ προσεκτική εξέταση των δεδομένων, και με υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι του κοινωνικού συνόλου, αποφασίσαμε να αναβάλουμε τις προγραμματισμένες επεμβάσεις και θεραπευτικές διαδικασίες μέχρι να ανασταλούν τα συγκεκριμένα μέτρα.

Για τους λόγους αυτούς, αυτή τη στιγμή στην Αισθητική Ανάπλαση προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους ήδη χειρουργημένους από εμάς γυναίκες και άνδρες για την άμεση μετεγχειρητική και αναγκαία παρακολούθησή τους και σε ασθενείς έκτακτης ανάγκης, λαμβάνοντας στο ακέραιο τα απαραίτητα προφυλακτικά μέτρα για τους επισκέπτες μας και το προσωπικό.

Online live συνεδρία ενημέρωσης από τον πλαστικό χειρουργό μένοντας στο σπίτι

Σε αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο, δίνουμε τη δυνατότητα, σε όσους μας έχουν εμπιστευτεί στο παρελθόν, να ενημερωθούν online, εξ αποστάσεως, μένοντας σπίτι, για οποιαδήποτε διαδικασία πλαστικής χειρουργικής επιθυμούν. Είναι μια διαδικασία την οποία εφαρμόζουμε εδώ και πολύ καιρό σε ασθενείς που κατοικούν στο εξωτερικό, μέσω του Τμήματος Ιατρικού Τουρισμού που έχουμε. Η online live συνεδρία ενημέρωσης μέσω Skype, Viber ή Whatsapp δεν μπορεί βέβαια να υποκαταστήσει πλήρως τη δια ζώσης ενημέρωση από τον ιατρό, αλλά δίνει τη δυνατότητα για μια έγκυρη ενημέρωση από τον πλαστικό χειρουργό σε βασικά θέματα, παρέχοντας χρήσιμες συμβουλές και λύνοντας κρίσιμες απορίες.

Αν, λοιπόν, είστε σε σκέψη για να πραγματοποιήσετε στο μέλλον μια αισθητική βελτίωση, σας δίνουμε τη δυνατότητα να έχετε μια προσωπική ενημέρωση από τον πλαστικό χειρουργό μας κ.Χριστόπουλο, στην άνεση και ασφάλεια του σπιτιού σας μέσω Skype, Viber ή Whatsapp, εκμεταλλευόμενοι την πληθώρα χρόνου που έχετε αυτήν την περίοδο.

Αν θέλετε να προγραμματίσετε μια online live ενημέρωση με τον κ.Χριστόπουλο, μπορείτε να καλέσετε στο γνωστό τηλέφωνό μας 210 6985678 για να βρούμε την κατάλληλη μέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Ελπίζουμε ότι όλη αυτή η «περιπέτεια» με τον SARS-CoV-2 θα είναι σύντομα μια ανάμνηση και ότι όλοι θα βγούμε αλώβητοι και πιο δυνατοί από αυτήν.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας και για την εμπιστοσύνη που μας δίνεται τις τελευταίες 2 δεκαετίες.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ – ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!