Διαμόρφωση γραμμών σώματος | Πλαστικός Χειρουργός

LASER Λιποαναρρόφηση - Πρωτοποριακή τεχνολογία με αξιοζήλευτα αποτελέσματα

Περισσότερα...

Face Lifting χωρίς νυστέρι

Face...

Περισσότερα...

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μεσοθεραπεία είναι μία τεχνική και όχι ένα...

Περισσότερα...

Εξελίξεις στην Αυξητική Μαστών

Το 8o Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής...

Περισσότερα...

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ: παλιό πρόβλημα, νέες λύσεις

 

Η κυτταρίτιδα αποτελεί ένα από τα...

Περισσότερα...

TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΑΣ ΝΕΑΝΙΚΟ

 

Περισσότερα...

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ

...

Περισσότερα...

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΓΡΑΜΜΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ

Tο σώμα είναι μία σειρά από στοιχεία και καμπύλες γραμμές, που συνδυαζόμενα μεταξύ τους δημιουργούν μία ενιαία εικόνα η οποία μπορεί να είναι αισθητικά αποδεκτή ή όχι.

Η έννοια του ωραίου είναι δύσκολο να οριστεί. Δεν υπάρχει αντικειμενικός τρόπος μέτρησης της ομορφιάς, αλλά αυτή ορίζεται από το τι θεωρεί ως ωραίο η πλειοψηφία του κόσμου σε μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο και σε μία συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα.

Οι Πλαστικοί Χειρουργοί προσπαθώντας να ορίσουν το "ωραίο" με αντικειμενικά κριτήρια, ανέπτυξαν έναν κλάδο της ειδικότητας, ο οποίος ασχολείται με τον καθορισμό σαφών μετρήσεων στο σώμα ή και στο πρόσωπο οι οποίες είναι κοινές σε όλα τα άτομα που στην κοινωνία μας θεωρούνται ιδιαιτέρως εμφανίσιμα.

Ο Πλαστικός Χειρουργός έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει το σώμα έτσι ώστε αυτό να αποκτήσει όλα τα σωματομετρικά στοιχεία εκείνα που προσδίδουν την αρμονία.

Για τη βελτίωση των γραμμών του σώματος χρησιμοποιούνται διάφορες μέθοδοι. Η συχνότερη από αυτές είναι η γνωστή σε όλους μας λιποαναρρόφηση η οποία, αφαιρώντας τα τοπικά συσσωρευμένα λιποκύτταρα έχει τη δυνατότητα να εξομαλύνει επιφάνειες σε όλα τα σημεία του σώματος, όπου υπάρχει πρόβλημα τοπικού πάχους.

Η εμφύτευση λίπους είναι μία άλλη μέθοδος πρόσθεσης όγκου εκεί όπου αυτός λείπει. Μπορεί να συνδυαστεί με λιποαναρρόφηση και έτσι να αφαιρέσουμε μεν το λίπος από εκεί που περισσεύει και να το προσθέσουμε εκεί όπου λείπει.

Η χρήση ενθεμάτων σιλικόνης αποτελεί έναν άλλο τρόπο πρόσθεσης όγκου εκεί όπου τον χρειαζόμαστε. Υπάρχουν ενθέματα σχεδόν για όλα τα σημεία του σώματος όπως για παράδειγμα γλουτούς, κνήμες (γάμπες), βραχίονες ή ακόμη και τον θώρακα.

Η ανόρθωση μηρών βελτιώνει τη χαλάρωση του δέρματος στην εσωτερική επιφάνεια των μηρών. Οι τομές γίνονται ακριβώς στο σημείο όπου το δέρμα κάνει πτυχή και επομένως δεν γίνονται αντιληπτές.

Η ανόρθωση γλουτών δίνει ένα αισθητικά καλύτερο σχήμα στους γλουτούς, οι οποίοι λόγω χαλάρωσης ή και από κατασκευής τους, είναι πτωτικοί. Οι τομές μπορούν να γίνουν σε διαφορετικά σημεία που αποφασίζονται μετά από συζήτηση με το γιατρό.

Γενικότερα, σχεδόν όλα τα σημεία του σώματος μπορούν να διαμορφωθούν με διάφορες μεθόδους, επιλέγοντας πάντα την καταλληλότερη για κάθε περίσταση. Κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ εξειδικευμένες και δεν μπορούμε να τις αναφέρουμε σαν ξεχωριστές κατηγορίες.

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή αίτημα ραντεβού συμπληρώστε τα στοιχεία, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Copyright © 2018 Πλαστικός Χειρουργός Χριστόπουλος. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.