ΠΟΛΥΓΑΛΑΚΤΙΚΟ ΟΞΥ

LASER Λιποαναρρόφηση - Πρωτοποριακή τεχνολογία με αξιοζήλευτα αποτελέσματα

Περισσότερα...

Face Lifting χωρίς νυστέρι

Face...

Περισσότερα...

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μεσοθεραπεία είναι μία τεχνική και όχι ένα...

Περισσότερα...

Εξελίξεις στην Αυξητική Μαστών

Το 8o Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής...

Περισσότερα...

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ: παλιό πρόβλημα, νέες λύσεις

 

Η κυτταρίτιδα αποτελεί ένα από τα...

Περισσότερα...

TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΑΣ ΝΕΑΝΙΚΟ

 

Περισσότερα...

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ

...

Περισσότερα...

ΠΟΛΥΓΑΛΑΚΤΙΚΟ ΟΞΥ

 

Το πολυγαλακτικό οξύ (PLA) είναι μία ουσία η οποία χρησιμοποιείται στην Ιατρική εδώ και πολλά χρόνια σε κατασκευή διαφόρων υλικών όπως ράμματα, ορθοπεδικά, κ.λ.π. Στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων απέδειξε την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την εξαίρετη ανοχή που παρουσιάζει στον ανθρώπινο οργανισμό. Τελευταίως, βρίσκει εφαρμογή και στην Αισθητική Χειρουργική με εξαιρετικά αποτελέσματα όσον αφορά στη διόρθωση ρυτίδων, εμβαθύνσεων, αλλά και το γενικότερο "κτίσιμο" του προσώπου.


πολυγαλακτικό οξύ PLA


Στην ουσία το PLA δεν είναι κολλαγόνο αλλά διεγείρει τα κύτταρα του οργανισμού να παράγουν τα ίδια δικό τους κολλαγόνο. Η διέγερση αυτή μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο έντονη ανάλογα με το πόσο κολλαγόνο θέλουμε να παραχθεί.

Η διάρκεια του αποτελέσματός του είναι αρκετά μεγάλη σε σχέση με τα έως τώρα υπάρχοντα υλικά και φτάνει έως τα δύο χρόνια. Πρόκειται για ένα υλικό το οποίο θα γίνει πολύ γνωστό στα επόμενα χρόνια διότι έχει όλα τα προτερήματα που απαιτούνται στη διόρθωση αισθητικών προβλημάτων του προσώπου αλλά και του υπολοίπου σώματος, δηλαδή δίνει καλό αισθητικό αποτέλεσμα, είναι ασφαλές, έχει μεγάλη διάρκεια,  δημιουργεί κολλαγόνο του ιδίου του οργανισμού και έχει λογικό κόστος.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή αίτημα ραντεβού συμπληρώστε τα στοιχεία, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Copyright © 2018 Πλαστικός Χειρουργός Χριστόπουλος. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.