Λέιζερ αποτρίχωση πριν το καλοκαίρι

Λειζερ αποτριχωση σε προσιτές τιμές - Αθήνα

Λέιζερ αποτρίχωση πριν το καλοκαίρι

Όπως λέει και η γνωστή παροιμία “Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της λέιζερ αποτρίχωσης. Δυστυχώς οι πιο πολλοί, γυναίκες και άντρες, αναβάλλουν συνεχώς την αποτρίχωση μέχρι που ο καλός καιρός να τους “θυμίσει” τον καλλωπισμό σε περιοχές που συνήθως εκθέτουμε το καλοκαίρι κι όχι το χειμώνα φορώντας πιο ανάλαφρα ρούχα και μαγιώ.

Πολλοί πέφτουν θύματα του μύθου που λέει ότι “η λέιζερ αποτρίχωση χρειάζεται μόνο μια-δυο εφαρμογές”. Η αλήθεια είναι ότι η μόνιμη αποτρίχωση απαιτεί μια σειρά επαναλήψεων των εφαρμογών λέιζερ. Γι’ αυτό, πολλές γυναίκες και άντρες, δεν ενδιαφέρονται για την αποτρίχωσή τους μέχρι την “τελευταία στιγμή”.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι το καλύτερο χρονικό σημείο έναρξης των συνεδριών λέιζερ αποτρίχωσης είναι πριν έρθει το καλοκαίρι. Βέβαια, ανεξάρτητα από την εποχή έναρξης των εφαρμογών της αποτρίχωσης με λέιζερ, οι συνεδρίες μπορούν να συνεχιστούν, καθώς υπάρχουν σύγχρονα μηχανήματα που επιτρέπουν την επανάληψη των διαδικασιών για τη διατήρηση του αποτελέσματος ακόμη και σε περιόδους έντονης ηλιοφάνειας.

Γιατί Αποτρίχωση Με Λέιζερ Πριν Το Καλοκαίρι;

Υπάρχουν πλεονεκτήματα αν η λέιζερ αποτρίχωση ξεκινήσει πριν το καλοκαίρι.

Τα σημαντικότερα είναι τα παρακάτω:

  • Το μαύρισμα του περασμένου καλοκαιριού έχει φύγει. Οι πιο λευκές αποχρώσεις του δέρματος είναι αυτή την περίοδο. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεγαλύτερη ένταση στο λέιζερ που θα προκαλεί μικρότερο ερεθισμό με ταυτόχρονα το καλύτερο δυνατόν μόνιμο αποτέλεσμα.
  • Γυναίκες και άντρες το καλοκαίρι έχουν περισσότερες δραστηριότητες, που περιορίζουν τον ελεύθερο χρόνο που μπορεί να αφιερώσει κάποια ή κάποιος στην λέιζερ αποτρίχωση συγκριτικά με τον χειμώνα.
Αποτρίχωση με λέιζερ σε μασχάλες και στήθος
  • Οι επαναληπτικές εφαρμογές σε συνδυασμό με τα υποχρεωτικά μεσοδιαστήματά τους θα προλάβουν να μας δώσουν ένα όμορφο, αισθητικό αποτέλεσμα την καλύτερη χρονική στιγμή, τότε που πραγματικά το χρειαζόμαστε, το καλοκαίρι.

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που καθιστούν την λέιζερ αποτρίχωση, μια διαδικασία που καλύτερα είναι να γίνει αυτή την χρονική περίοδο και να μην μετατεθεί προς το καλοκαίρι, έτσι ώστε να έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε, τη στιγμή που το χρειαζόμαστε περισσότερο.

Αποτρίχωση με λέιζερ σε μπικίνι - πρόσωπο - μασχάλες | Αντιμετώπιση ανεπιθύμητης τριχοφυίας | Aesthetics Anaplasis

Related posts

Νέα αντίληψη στη διαμόρφωση του προσώπου

Νέα αντίληψη στη διαμόρφωση του προσώπου

Πριν από λίγες μέρες έγινε στην Ελλάδα το Διεθνές Meeting της TEOXANE Hellas Academy σχετικά με τις νέες τεχνικές και απόψεις στη χρήση υαλουρονικών...

Περισσότερα
Mommy Makeover - Πλαστική χειρουργική μετά από εγκυμοσύνη

Mommy Makeover – Πλαστική χειρουργική μετά από εγκυμοσύνη

Παλαιότερα μετά από μια εγκυμοσύνη η γυναίκα δεχόταν μοιρολατρικά την επιδείνωση της εικόνας της. Είχε παρηγοριά τη σκέψη «καταστράφηκε το σώμα μου, αλλά σε...

Περισσότερα
Παγκόσμιο συνέδριο ΙSAPS στην Μύκονο για την πλαστική χειρουργική

Παγκόσμιο συνέδριο ΙSAPS στην Μύκονο για την πλαστική χειρουργική

Η ΙSAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) είναι η παγκόσμια επιστημονική οργάνωση των πλαστικών χειρουργών που ασχολούνται με την αισθητική χειρουργική. Αριθμεί παγκοσμίως...

Περισσότερα

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!