Λέιζερ αποτρίχωση πριν το καλοκαίρι

Λειζερ αποτριχωση σε προσιτές τιμές - Αθήνα

Λέιζερ αποτρίχωση πριν το καλοκαίρι

Όπως λέει και η γνωστή παροιμία “Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της λέιζερ αποτρίχωσης. Δυστυχώς οι πιο πολλοί, γυναίκες και άντρες, αναβάλλουν συνεχώς την αποτρίχωση μέχρι που ο καλός καιρός να τους “θυμίσει” τον καλλωπισμό σε περιοχές που συνήθως εκθέτουμε το καλοκαίρι κι όχι το χειμώνα φορώντας πιο ανάλαφρα ρούχα και μαγιώ.

Πολλοί πέφτουν θύματα του μύθου που λέει ότι “η λέιζερ αποτρίχωση χρειάζεται μόνο μια-δυο εφαρμογές”. Η αλήθεια είναι ότι η μόνιμη αποτρίχωση απαιτεί μια σειρά επαναλήψεων των εφαρμογών λέιζερ. Γι’ αυτό, πολλές γυναίκες και άντρες, δεν ενδιαφέρονται για την αποτρίχωσή τους μέχρι την “τελευταία στιγμή”.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι το καλύτερο χρονικό σημείο έναρξης των συνεδριών λέιζερ αποτρίχωσης είναι πριν έρθει το καλοκαίρι. Βέβαια, ανεξάρτητα από την εποχή έναρξης των εφαρμογών της αποτρίχωσης με λέιζερ, οι συνεδρίες μπορούν να συνεχιστούν, καθώς υπάρχουν σύγχρονα μηχανήματα που επιτρέπουν την επανάληψη των διαδικασιών για τη διατήρηση του αποτελέσματος ακόμη και σε περιόδους έντονης ηλιοφάνειας.

Γιατί Αποτρίχωση Με Λέιζερ Πριν Το Καλοκαίρι;

Υπάρχουν πλεονεκτήματα αν η λέιζερ αποτρίχωση ξεκινήσει πριν το καλοκαίρι.

Τα σημαντικότερα είναι τα παρακάτω:

  • Το μαύρισμα του περασμένου καλοκαιριού έχει φύγει. Οι πιο λευκές αποχρώσεις του δέρματος είναι αυτή την περίοδο. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεγαλύτερη ένταση στο λέιζερ που θα προκαλεί μικρότερο ερεθισμό με ταυτόχρονα το καλύτερο δυνατόν μόνιμο αποτέλεσμα.
  • Γυναίκες και άντρες το καλοκαίρι έχουν περισσότερες δραστηριότητες, που περιορίζουν τον ελεύθερο χρόνο που μπορεί να αφιερώσει κάποια ή κάποιος στην λέιζερ αποτρίχωση συγκριτικά με τον χειμώνα.
Αποτρίχωση με λέιζερ σε μασχάλες και στήθος
  • Οι επαναληπτικές εφαρμογές σε συνδυασμό με τα υποχρεωτικά μεσοδιαστήματά τους θα προλάβουν να μας δώσουν ένα όμορφο, αισθητικό αποτέλεσμα την καλύτερη χρονική στιγμή, τότε που πραγματικά το χρειαζόμαστε, το καλοκαίρι.

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που καθιστούν την λέιζερ αποτρίχωση, μια διαδικασία που καλύτερα είναι να γίνει αυτή την χρονική περίοδο και να μην μετατεθεί προς το καλοκαίρι, έτσι ώστε να έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε, τη στιγμή που το χρειαζόμαστε περισσότερο.

Αποτρίχωση με λέιζερ σε μπικίνι - πρόσωπο - μασχάλες | Αντιμετώπιση ανεπιθύμητης τριχοφυίας | Aesthetics Anaplasis

Related posts

υναισθηματικά και ψυχολογικά οφέλη της πλαστικής χειρουργικής μετά το καλοκαίρι

Εξερευνώντας τα συναισθηματικά & ψυχολογικά οφέλη της πλαστικής χειρουργικής μετά το καλοκαίρι

Η πλαστική χειρουργική μπορεί να είναι μια ενδυναμωτική εμπειρία, ειδικά για όσους έχουν παλέψει ψυχολογικά με προβλήματα που σχετίζονται με την εμφάνισή τους. Διορθώνοντας...

Περισσότερα
Λίφτινγκ προσώπου / Facelift

Εννέα μύθοι για το facelift

Στις μέρες μας υπάρχουν πολλές επιλογές για τη θεραπεία των σημαδιών γήρανσης του προσώπου. Ανάλογα με το πρόβλημα, ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να χρησιμοποιήσει...

Περισσότερα
Παγκόσμιο Συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής ISAPS

Παγκόσμιο Συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής ISAPS 2023

Ο ISAPS (Παγκόσμια Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής) έκανε την τιμητική πρόταση στο Ελληνικό του τμήμα του, που απαρτίζεται από Έλληνες πλαστικούς χειρουργούς, οι οποίοι...

Περισσότερα

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!