Λάμψη στο πρόσωπο πριν τα Χριστούγεννα (βίντεο)

Λάμψη στο πρόσωπο πριν τα Χριστούγεννα (βίντεο)

Ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος αναφέρει επιγραμματικά στην ΕΤ1, στην παλαιότερη εκπομπή “Έχει Γούστο” με τη Μπίλιω Τσουκαλά, απλές διαδικασίες της πλαστικής χειρουργικής χωρίς νυστέρι που μπορούν να δώσουν λάμψη στο πρόσωπο, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

κείμενο συνέντευξης

 

Μπ.Τσ.: Έχουμε ένα θέμα που αφορά στη λάμψη για τις γιορτές, την αναζωογόνηση που όλοι επιθυμούμε διακαώς εν όψει των γιορτών. Να καλωσορίσω τον κ. Αθανάσιο Χριστόπουλο πλαστικό χειρουργό. Μπορεί να κάνει κανείς κάτι για να γίνει λαμπερός και απαστράπτον?

Πλαστικός Χειρουργός: Σαφώς και μπορεί, υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει. Μπορούμε να ξεκινήσουμε από κάποιες απλές διαδικασίες όπως είναι τα πήλινγκ. Το peeling είναι η αρχαιότερη μέθοδος και συγχρόνως αυτή που έχει διατηρήσει την αξία της μέσα στο πέρασμα του χρόνου. Έχουν υπάρξει διάφοροι τρόποι για να γίνει αυτό, αλλάζουμε μεθόδους αλλά η βασική φιλοσοφία είναι πάντα η ίδια. Είναι μια απλή μέθοδος και μπορεί κάποιος να κάνει ακόμα και στο σπίτι του. Βέβαια όταν αυτό γίνεται στον αισθητικό ή σε γιατρό μπορεί να έχει ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι η πλαστική χειρουργική έχει αρχίσει να προσφέρει όλο και πιο απλές μεθόδους για την λύση των προβλημάτων. Δεν συμβαίνει αυτό που συνέβαινε παλιά, που πήγαινες στον πλαστικό χειρουργό και αμέσως σου πρότεινε χειρουργείο. Αυτή τη στιγμή προτείνουμε πολύ περισσότερο απλές εφαρμογές, οι οποίες μάλιστα λειτουργούν και πολύ σύντομα. Μερικές φορές λειτουργούν και επί τόπου, παρά εφαρμογές οι οποίες χρειάζονται κάποιο μεγάλο χρόνο ανάρρωσης. Μάλιστα αυτές τις εφαρμογές ζητά ο κόσμος αυτήν την περίοδο. Όταν μια γυναίκα κάθεται στον καθρέφτη και φαίνεται ωραία, αυτό λειτουργεί και στην ψυχολογία της και φαίνεται ακόμα πιο λαμπερή.

Μπ.Τσ.: Το θέμα είναι τεράστιο κ. Χριστόπουλε. Είπατε πριν κάτι που μου κεντρίζει το ενδιαφέρον και πρέπει να σας πω να ανανεώσουμε το ραντεβού μας, τουλάχιστον να έχουμε μια τετ α τετ συνέντευξη γιατί είπατε για κάποιες μεθόδους που αστραπιαία μπορούν να αλλάξουν. Αμέσως το μυαλό μου πηγαίνει στο botoxΑυτό εννοείται?

Πλαστικός Χειρουργός: Θα έλεγα όλα τα ενέσιμα. Αν εξαιρέσουμε κάποια λίγα ενέσιμα που χρειάζονται 1-3 μήνες για να λειτουργήσουν, το 90% από τα ενέσιμα υλικά λειτουργεί άμεσα. Το botox λειτουργεί μετά από 3-4 μέρες. Υπάρχει το υαλουρονικό, για παράδειγμα, το οποίο λειτουργεί εκείνη τη στιγμή. Δηλαδή έρχεται μια κυρία, μπορεί να έρθει ακόμα και λίγο πριν βγει για να πάει κάπου και να γίνει η εφαρμογή.

Μπ.Τσ.: Δηλαδή να έχει ραντεβού ας πούμε να πάει σε ρεβεγιόν και να περάσει πριν από εσάς?

Πλαστικός Χειρουργός: Εντάξει, δεν θέλω να το εκλαϊκεύουμε, το λέω με μια έννοια κάπως υπερβολής για να δώσω να καταλάβει κανείς ότι το αποτέλεσμα είναι πραγματικά άμεσο.

Μπ.Τσ.: Τότε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας κ Χριστόπουλε, γιατί έχουμε πολλά τηλεφωνήματα που ζητούν περαιτέρω διευκρινήσεις. Μία μέρα θα είσαστε καλεσμένος.

Πλαστικός Χειρουργός: Με μεγάλη μου ευχαρίστηση και πιστεύω θα μπορέσουμε να αναλύσουμε όλες αυτές τις μεθόδους. Είναι όλο και νέες μέθοδοι οι οποίες έρχονται στο προσκήνιο.

Μπ.Τσ.: Καλό υπόλοιπο ημέρας σε όλους εσάς.