Λίγο πριν τις γιορτές, λίγο πιο λαμπερές με botox, peeling & υαλουρονικό

Επικοινωνία

Λίγο πριν τις γιορτές, λίγο πιο λαμπερές με botox, peeling & υαλουρονικό

Την περίοδο πριν τις γιορτές υπάρχει μία πολύ αυξημένη κίνηση στα ιατρεία των πλαστικών χειρουργών. Κάποια άτομα τα οποία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούν να κάνουν την επέμβαση που επιθυμούν σε μία άλλη περίοδο του έτους, βρίσκουν ευκαιρία λόγω των αργιών να την πραγματοποιήσουν, χωρίς να απουσιάσουν από την εργασία τους. Ο κόσμος, βέβαια, ζητά περισσότερο απλές διαδικασίες προκειμένου να δείχνει πιο λαμπερός κατά την διάρκεια των εορτών.

Η Πλαστική Χειρουργική τα τελευταία χρόνια, προσφέρει πολλές απλές και γρήγορες διαδικασίες. Τα ενέσιμα υλικά έχουν την «τιμητική» τους. Το botox, το υαλουρονικό, τα peeling και το laser ανάπλασης είναι οι συχνότερες εφαρμογές που γίνονται αυτή την περίοδο.

Όμως πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι η συντήρηση μίας καλής εμφάνισης είναι μία διαδικασία που έχει συνέχεια στο χρόνο. Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι έχοντας εγκαταλείψει τον εαυτό μας για μεγάλο διάστημα, ξαφνικά με μία οποιαδήποτε διαδικασία θα διορθώσουμε το πρόβλημα και το αποτέλεσμα θα κρατήσει για πάντα. Από τα άτομα που έρχονται στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού, αυτά που πραγματικά διατηρούνται σε άριστη κατάσταση είναι εκείνα τα οποία έχουν βάλει τις αισθητικές αυτές πράξεις μέσα στη ζωή τους.

Συνήθως έρχονται δύο φορές το μήνα για κάτι απλό όπως π.χ. ένα peeling, δύο φορές το χρόνο για κάποιο ενέσιμο και δύο φορές στη δεκαετία για κάποια μικρή επέμβαση. Χρησιμοποιούν βέβαια κάποια κρέμα κάθε μέρα ως συντήρηση.

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!