Κοπή πίτας 2018 για την Αισθητική Ανάπλαση

Κοπή πίτας 2018 για την Αισθητική Ανάπλαση

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου όλο το δυναμικό του Κέντρου Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής “Αισθητική Ανάπλαση” έκοψε την πίτα του 2018.

Χριστούγεννα

Ήταν μια ευκαιρία για ευχάριστες στιγμές, χαλαρή διάθεση και ανταλλαγή ευχών για προσωπική υγεία όλων και συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του Κέντρου.

Την χρονιά που μας πέρασε, η Αισθητική Ανάπλαση συνέχισε το στόχο της που είναι οι γυναίκες και οι άντρες που την εμπιστεύονται να βρίσκουν όλες τις νέες επιτυχημένες διαδικασίες ιατρικής ομορφιάς, μηχανήματα νέας τεχνολογίας σε όλο το εύρος των διαδικασιών από τις πιο απλές έως τις πιο απαιτητικές. Το 2017 η Αισθητική Ανάπλαση επέκτεινε τις υπηρεσίες της, αύξησε το προσωπικό της και ανανέωσε μηχανήματα που ανήκουν στην τελευταία γενιά και στην αιχμή της τεχνολογίας. Όπως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είπε ο Διευθυντής της πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος “Είναι πάντα επιδίωξή μας η Αισθητική Ανάπλαση να είναι το καλύτερο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής και σημείο αναφοράς στην πλαστική χειρουργική πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας.”

Στην Αισθητική Ανάπλαση γυναίκες και άνδρες μπορούν να βρουν τα πιο σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα και τις πλέον πρωτοποριακές και εξελιγμένες ιατρικές μεθόδους για ασφαλείς κι αποτελεσματικές λύσεις ομορφιάς με φυσικότητα στο αποτέλεσμα.

Πρωτοχρονιά

Στην Αισθητική Ανάπλαση όσοι στελεχώνουν ή συνεργάζονται με το Κέντρο διακρίνονται για την άρτια εκπαίδευσή τους, τις εξειδικευμένες γνώσεις τους, την ειλικρίνειά τους και την προσπάθειά τους να προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες στους τομείς της πλαστικής χειρουργικής, της δερματολογίας και της αισθητικής. Πλαστικός χειρουργός, δερματολόγος, αισθητικός συνεργάζονται και αλληλοσυμπληρώνονται ανάλογα με το πρόβλημα έτσι ώστε να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν αποτελεσματικά και με υπευθυνότητα τις ενδεικνυόμενες θεραπείες σε κάθε περίπτωση με προσπάθεια οι top υπηρεσίες να είναι “value for money” σε όσο το δυνατόν πιο προσιτό κόστος.