Κολλαγόνο | Πλαστικός Χειρουργός

LASER Λιποαναρρόφηση - Πρωτοποριακή τεχνολογία με αξιοζήλευτα αποτελέσματα

Περισσότερα...

Face Lifting χωρίς νυστέρι

Face...

Περισσότερα...

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μεσοθεραπεία είναι μία τεχνική και όχι ένα...

Περισσότερα...

Εξελίξεις στην Αυξητική Μαστών

Το 8o Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής...

Περισσότερα...

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ: παλιό πρόβλημα, νέες λύσεις

 

Η κυτταρίτιδα αποτελεί ένα από τα...

Περισσότερα...

TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΑΣ ΝΕΑΝΙΚΟ

 

Περισσότερα...

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ

...

Περισσότερα...

ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ

 

Πρόκειται για ένα υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί πάρα πολύ για αρκετά χρό-νια και έχει αποδείξει την αξιοπιστία του. Έχουν βέβαια ακουστεί κατά καιρούς κατηγορίες για το κολλαγόνο οι οποίες στην πραγματικότητα οφείλονται όχι στην χρήση του αλλά στην κακή του χρήση. Όταν το κολλαγόνο χρησιμοποιηθεί σωστά δεν παραμορφώνει, δε γίνεται αντιληπτό και δεν ενέχει κανέναν κίνδυνο για την υγεία.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται από τους Πλαστικούς Χειρουργούς (και όχι από μη ειδικούς) είναι εγκεκριμένα από Διεθνείς Oργανισμούς Υγείας και από συστατικά που έχουν δείξει την αξιοπιστία και την ασφάλειά τους στο χρόνο.

Το κολλαγόνο, ανάλογα με την προέλευσή του, μπορεί να είναι ζωικό, (δηλαδή από κολλαγόνο ζώων που έχει υποστεί κάποια ειδική κατεργασία), ή συνθετικό (δηλαδή κατασκευασμένο στο εργαστήριο από κάποια αδρανή για τον οργανισμό υλικά). Όσον αφορά στη διάρκειά του, μπορεί να είναι μόνιμο ή περιορισμένης διάρκειας. Η σωστή, κατά περίπτωση, επιλογή του κατάλληλου υλικού, εξαρτάται από το είδος του προβλήματος, την περιοχή στην οποία βρίσκεται και τις επιθυμίες του ιδίου του ατόμου στο οποίο θα χρησιμοποιηθεί.

κολλαγονοΜε το κολλαγόνο μπορούν να διορθωθούν:

Ρυτίδες κάθε είδους

Oυλές και σημάδια

Ασυμμετρίες στο πρόσωπο

Εντυπώματα στο πρόσωπο (μικρά λακουβάκια)

Τονισμός διαφόρων χαρακτηριστικών (π.χ. χείλη, μάγουλα και οπουδήποτε αλλού θέλουμε να προσθέσουμε όγκο). Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 10 λεπτά και μπορεί κανείς να εμφανιστεί χωρίς πρόβλημα στο περιβάλλον του μετά από μισή ώρα.

Η μοναδική ανεπιθύμητη ενέργεια που μπορεί να παρουσιαστεί, αφορά το ζωικό μόνο κολλαγόνο στο οποίο κάποιο μικρό ποσοστό των ανθρώπων μπορεί να είναι αλλεργικοί. Και αυτή την πιθανότητα όμως την αποκλείουμε κάνοντας ένα test ένα μήνα πριν το χρησιμοποιήσουμε.

Συνήθως αυτά που αναφέρονται ως δυσμορφίες ή άλλες επιπλοκές, οφείλονται στην κακή του χρήση από μη εξειδικευμένα και αρμόδια άτομα για αυτή την πράξη. 

 

 

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή αίτημα ραντεβού συμπληρώστε τα στοιχεία, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Copyright © 2018 Πλαστικός Χειρουργός Χριστόπουλος. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.