Γυναίκες στον πλαστικό χειρουργό για να γίνουν Κίμ Καρντάσιαν

Γυναίκες στον πλαστικό χειρουργό για να γίνουν Κίμ Καρντάσιαν

Πηγαίνουν οι γυναίκες στον πλαστικό χειρουργό για να μοιάσουν στην Κιμ Καρντάσιαν; Ζητούν οι ελληνίδες τα χείλη και τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν;

κείμενο ρεπορτάζ

Δημοσιογράφος: Και να δούμε τι γίνεται με την Κιμ Καρντάσιαν καθώς όλο και περισσότερες Ελληνίδες επισκέπτονται τους πλαστικούς χειρουργούς και τους ζητούν να αποκτήσουν τα φουσκωμένα χείλη της, αλλά και τα οπίσθιά της.

Διαφημιστής: Το make up look της Κιμ Καρντάσιαν έχει ταυτιστεί με τον όροinstagram look. Πάρα πολλές bloggers και infuencers χρησιμοποιούν το lookαυτό για να μπορέσουν να βγάλουν χρήματα από τα social media και τις διαφημίσεις.

Δημοσιογράφος: Η Κιμ Καρντάσιαν μπήκε στη ζωή μας πριν 10 χρόνια όταν διέρρευσε ένα sex tape της. Το όνομα της συνδέθηκε με ριάλιτι, πλαστικές επεμβάσεις και σέλφις. Χάρη στη δαιμόνια μητέρα της, αμέτρητα προϊόντα από ρούχα και είδη διατροφής μέχρι καλλυντικά φέρουν την υπογραφή της.

Δημοσιογράφος: Τι είναι αυτά? Lip gloss από την Κάιλι και σένα?

Kim Kardashian: Ναι, είναι φανταστικά.

Πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος: Ζητούν πολλές φορές να αποκτήσουν τα χείλη της Κιμ Καρντάσιαν. Τείνουν προς την υπερβολή. Πρόσφατα είχα ένα περιστατικό, το οποίο είχε ήδη κάνει μια αυξητική γλουτώνκαι ήθελε να την κάνει ακόμα μεγαλύτερη. Προσπαθούσα να την πείσω ότι αυτό αισθητικά δεν είναι ωραίο.

Διαφημιστής: Υπάρχουν χιλιάδες σωσίες της Κιμ Καρντάσιαν. Οι πιο διάσημες είναι η Σόνια Λι και η Τζενένα Πέρι, οι οποίες έχουν εκατοντάδες χιλιάδες followers. Βγάζουν πολλά χρήματα, εκμεταλλευόμενες την ομοιότητα τους με την celebrity.

Δημοσιογράφος: Ακόμα και διαδικτυακές μάχες γίνονται για τα μάτια της Κιμ Καρντάσιαν με πολλές γυναίκες να οδηγούνται σε ψυχοθεραπεία.

  1. “Όλα πάνω της είναι ψεύτικα. Δεν έχει πάει ποτέ γυμναστήριο. Όλα είναι αποτέλεσμα πλαστικών επεμβάσεων.”
  2. “Ακόμα και έτσι πάντως η Κιμ δείχνει πολύ καλύτερα από όλους εσάς και όσους την μισούν”.

Ψυχίατρος Ψυχοθεραπευτής: Εμείς λοιπόν αυτό που συμβουλεύουμε τους ανθρώπους είναι να σηκώσουν κεφάλι από τις οθόνες και να κοιτάξουν τον κόσμο γύρω τους και να μην τους απασχολεί τόσο πια συνέχεια ο εαυτός τους.

Related posts

υναισθηματικά και ψυχολογικά οφέλη της πλαστικής χειρουργικής μετά το καλοκαίρι

Εξερευνώντας τα συναισθηματικά & ψυχολογικά οφέλη της πλαστικής χειρουργικής μετά το καλοκαίρι

Η πλαστική χειρουργική μπορεί να είναι μια ενδυναμωτική εμπειρία, ειδικά για όσους έχουν παλέψει ψυχολογικά με προβλήματα που σχετίζονται με την εμφάνισή τους. Διορθώνοντας...

Περισσότερα
Λίφτινγκ προσώπου / Facelift

Εννέα μύθοι για το facelift

Στις μέρες μας υπάρχουν πολλές επιλογές για τη θεραπεία των σημαδιών γήρανσης του προσώπου. Ανάλογα με το πρόβλημα, ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να χρησιμοποιήσει...

Περισσότερα
Παγκόσμιο Συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής ISAPS

Παγκόσμιο Συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής ISAPS 2023

Ο ISAPS (Παγκόσμια Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής) έκανε την τιμητική πρόταση στο Ελληνικό του τμήμα του, που απαρτίζεται από Έλληνες πλαστικούς χειρουργούς, οι οποίοι...

Περισσότερα

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!