Παγκόσμιο συνέδριο ΙSAPS στην Μύκονο για την πλαστική χειρουργική

Παγκόσμιο συνέδριο ΙSAPS στην Μύκονο για την πλαστική χειρουργική

Παγκόσμιο συνέδριο ΙSAPS στην Μύκονο για την πλαστική χειρουργική

Με επιτυχία διεξήχθη το παγκόσμιο συνέδριο ΙSAPS στην Μύκονο

Η ΙSAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) είναι η παγκόσμια επιστημονική οργάνωση των πλαστικών χειρουργών που ασχολούνται με την αισθητική χειρουργική. Αριθμεί παγκοσμίως περίπου 3.000 μέλη. Στην Ελλάδα οι 42 από τους 400 περίπου πλαστικούς χειρουργούς αποτελούν μέλη της ISAPS. Το ελληνικό τμήμα της ISAPS διοργάνωσε στη Μύκονο παγκόσμιο συνέδριο υπό την αιγίδα της ISAPS. Στο συνέδριο συμμετείχαν αρκετοί ξένοι σύνεδροι και ομιλητές από πολλές χώρες του κόσμου. Το συνέδριο διεξήχθη από τις 2 έως τις 4 Ιουνίου.

Νέες τεχνικές και ανταλλαγή εμπειριών από τους πλαστικούς χειρουργούς

Έγιναν ομιλίες για πολλές νέες τεχνικές αλλά και αρκετή συζήτηση για την προσωπική εμπειρία διαφόρων πλαστικών χειρουργών πάνω σε cutting edge procedures. Παρουσιάζει σίγουρα ενδιαφέρον το να συγκεντρώνονται πλαστικοί χειρουργοί από διάφορες μακρινές χώρες του κόσμου όπως Αυστραλία, Ιαπωνία, ΗΠΑ, Βραζιλία και να συζητούν για την προσωπική τους εμπειρία και τα υπέρ και κατά των μεθόδων που εφαρμόζονται. Οι ομιλίες αφορούσαν όλους τους τομείς της πλαστικής χειρουργικής.

Ο πολύ καλός καιρός ήταν σύμμαχος της διοργάνωσης και παρά το εντατικό πρόγραμμα του συνεδρίου υπήρξε έστω και λίγο χρόνος για να απολαύσουν οι σύνεδροι μία βόλτα στην ωραία Χώρα της Μυκόνου. Μας ικανοποίησε το ότι οι ξένοι συνάδερφοι, οι οποίοι είχαν ακούσει τόσα για το ωραίο αυτό νησί, ενθουσιάστηκαν και αποφάσισαν να διοργανώσουν τις μελλοντικές διακοπές τους σε αυτό.

Εμείς τα μέλη του Ελληνικού ISAPS χαρήκαμε παρά πολύ που, παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας, καταφέραμε να διοργανώσουμε με επιτυχία ένα σημαντικό διεθνές συνέδριο στην χώρα μας.

Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε!

Related posts

Νέα αντίληψη στη διαμόρφωση του προσώπου

Νέα αντίληψη στη διαμόρφωση του προσώπου

Πριν από λίγες μέρες έγινε στην Ελλάδα το Διεθνές Meeting της TEOXANE Hellas Academy σχετικά με τις νέες τεχνικές και απόψεις στη χρήση υαλουρονικών...

Περισσότερα
Mommy Makeover - Πλαστική χειρουργική μετά από εγκυμοσύνη

Mommy Makeover – Πλαστική χειρουργική μετά από εγκυμοσύνη

Παλαιότερα μετά από μια εγκυμοσύνη η γυναίκα δεχόταν μοιρολατρικά την επιδείνωση της εικόνας της. Είχε παρηγοριά τη σκέψη «καταστράφηκε το σώμα μου, αλλά σε...

Περισσότερα
Φωτογήρανση, ο ύπουλος εχθρός του δέρματος - Αίτια & καταπολέμηση

Φωτογήρανση, ο ύπουλος εχθρός του δέρματος – Αίτια & καταπολέμηση

Η φωτογήρανση αποτελεί σημαντικό εχθρό του δέρματος, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Ευθύνεται στο δέρμα για χαλάρωση, αφυδάτωση, ρυτίδες κ.α. που έχουν ως αποτέλεσμα κουρασμένο...

Περισσότερα

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!