Ιδανικός ο χειμώνας για Laser θεραπείες που αφορούν το δέρμα

Ιδανικός ο χειμώνας για Laser θεραπείες που αφορούν το δέρμα

Ο μακρύς χειμώνας που διανύουμε δεν πρέπει να αποθαρρύνει τα άτομα που θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα τους. Αντίθετα, είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα των κρύων μηνών για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Το Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής “Αισθητική Ανάπλαση” διαθέτει πολλούς διαφορετικούς τύπους ιατρικών laser έτσι ώστε να εφαρμόζουμε την πλέον κατάλληλη σε κάθε περίπτωση σύγχρονη μέθοδο laser για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του δέρματος.

Ιδανικός ο χειμώνας για Laser θεραπείες που αφορούν το δέρμα

Υπάρχουν σημαντικοί λόγοι για τους οποίους κάποιες εφαρμογές λέιζερ είναι προτιμότερο να γίνονται το χειμώνα. Αξίζει να επισημάνουμε κάποιους από αυτούς.

Το Δέρμα Είναι Ευαίσθητο Στις Υπεριώδεις Ακτίνες UV Του Ήλιου

Το δέρμα είναι ευαίσθητο μετά από λέιζερ θεραπείες. Το ευαίσθητο δέρμα αντιδρά με την έκθεση στον ήλιο και το αποτέλεσμα της θεραπείας μπορεί να επηρεαστεί. Οι μέρες του χειμώνα είναι μικρότερες, άρα υπάρχει λιγότερη έκθεση στον ήλιο. Παράλληλα, τα περισσότερα άτομα περνούν περισσότερο χρόνο σε εσωτερικούς χώρους, ενώ υπάρχουν πολλές μέρες που η συννεφιά είναι πυκνή κι η ηλιοφάνεια περιορισμένη. Έτσι το αποτέλεσμα του λέιζερ είναι καλύτερο και ασφαλέστερο το χειμώνα.

Τα Ρούχα Δίνουν Έξτρα Προστασία

Η χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα όχι μόνο προστατεύει το δέρμα αλλά μπορεί και να καμουφλάρει την επιδερμίδα που παρουσιάζει ερεθισμό, οίδημα, κοκκινίλες ή ξεφλούδισμα του δέρματος. Οι λέιζερ θεραπείες είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές για την περιοχή του λαιμού και των χεριών, που μπορούν να καλυφθούν εύκολα με γάντια, κασκόλ κτλ.

Θα Έχει Φύγει Το Μαύρισμα

Οι θεραπείες laser εφαρμόζονται καλύτερα όταν το δέρμα δεν είναι μαυρισμένο. Τους χειμερινούς μήνες έχει φύγει το μαύρισμα από το δέρμα και έτσι το λέιζερ θα μπορέσει να εφαρμοστεί στην ένταση που πρέπει στα σημεία που επιθυμούμε.

Θα Ευχαριστείτε Τον Εαυτό Σας Που Προνοήσατε

Σε γενικές γραμμές οι θεραπείες λέιζερ απαιτούν μια σειρά εφαρμογών. Αν ξεκινήσετε τώρα το χειμώνα, μπορείτε να τις έχετε ολοκληρώσει πριν έρθει το καλοκαίρι.

Η λέιζερ θεραπεία που θα επιλέξετε είτε είναι για ευρυαγγείες, αφαίρεση σπίλων, laserαποτρίχωση κα. είναι καλύτερο να γίνει τους χειμερινούς μήνες. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο και εμφανιστείτε το καλοκαίρι με όμορφη, ανανεωμένη και υγιή επιδερμίδα.

Διαβάστε επίσης:

Αφαίρεση σπίλων

Ευρυαγγείες & Κιρσοί

Κυτταρίτιδα

Peeling

Αποτρίχωση με laser

Related posts

Νέα αντίληψη στη διαμόρφωση του προσώπου

Νέα αντίληψη στη διαμόρφωση του προσώπου

Πριν από λίγες μέρες έγινε στην Ελλάδα το Διεθνές Meeting της TEOXANE Hellas Academy σχετικά με τις νέες τεχνικές και απόψεις στη χρήση υαλουρονικών...

Περισσότερα
Mommy Makeover - Πλαστική χειρουργική μετά από εγκυμοσύνη

Mommy Makeover – Πλαστική χειρουργική μετά από εγκυμοσύνη

Παλαιότερα μετά από μια εγκυμοσύνη η γυναίκα δεχόταν μοιρολατρικά την επιδείνωση της εικόνας της. Είχε παρηγοριά τη σκέψη «καταστράφηκε το σώμα μου, αλλά σε...

Περισσότερα
Παγκόσμιο συνέδριο ΙSAPS στην Μύκονο για την πλαστική χειρουργική

Παγκόσμιο συνέδριο ΙSAPS στην Μύκονο για την πλαστική χειρουργική

Η ΙSAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) είναι η παγκόσμια επιστημονική οργάνωση των πλαστικών χειρουργών που ασχολούνται με την αισθητική χειρουργική. Αριθμεί παγκοσμίως...

Περισσότερα

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!