Άλλη μια αξιόλογη πρωτοβουλία ιατρικού τουρισμού

πλαστικός χειρουργός Αθήνα

Άλλη μια αξιόλογη πρωτοβουλία ιατρικού τουρισμού

Με ιδιαίτερη χαρά βρέθηκα στην εκδήλωση με αφορμή την ίδρυση στην Ελλάδα της εταιρείας Peter & Pauls Vision Public Co. Λόγω του προσωπικού, ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τη Λακωνία, όπου και οι πατρογονικές μου ρίζες, ακούσαμε με χαρά κι ελπίδα τα επενδυτικά σχέδια του ελληνοκαναδού επιχειρηματία Πήτερ Ηλιόπουλου για το υψηλών προδιαγραφών τουριστικό πρότζεκτ που θα προχωρήσει στη λακωνική γη.

Η προαναφερόμενη εταιρεία του επιτυχημένου «συμπατριώτη» ελληνοκαναδού επιχειρηματία είναι μια εταιρεία επενδυτικού χαρακτήρα καθώς και παροχής υπηρεσιών, στον Τουριστικό κλάδο, στον χώρο της Εστίασης και της Ψυχαγωγίας, κυρίως στην Ελλάδα και την Κύπρο με κύριο στόχο, την ανάπτυξη και λειτουργία εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών. Κύριος σκοπός της είναι η ανάπτυξη νέων τουριστικών εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών, όπως ξενοδοχεία, resort, σύνθετα τουριστικά καταλύματα, παραθεριστικές κατοικίες και τουριστικά χωριά.

Η ανάπτυξη αξιόλογων, υψηλού επιπέδου σύνθετων τουριστικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα για να εμπεδωθεί σε όλο τον Κόσμο η ιδέα της Ελλάδας ως ένας ιδανικός τόπος και για ιατρικό τουρισμό υψηλών προδιαγραφών.

Η Αισθητική Ανάπλαση δραστηριοποιείται εδώ και καιρό με τον τομέα του ιατρικού τουρισμού προσφέροντας top υπηρεσίες πλαστικής χειρουργικής σε πολίτες απ’ όλον τον Κόσμο με ιδιαιτέρως ικανοποιητικά αποτελέσματα. Η δημιουργία νέων top quality well-being τουριστικών εγκαταστάσεων μόνο θετικά έχει να προσφέρει στην Ελλάδα. Γι’ αυτό καλωσορίζουμε κάθε τέτοια πρωτοβουλία, όντας έτοιμοι να προσφέρουμε γνώσεις, ενέργεια, ικανότητες και know-how και σε αυτόν τον τομέα του ιατρικού τουρισμού.