Πανευρωπαϊκό συνέδριο Laser το Μάιο στη Φλωρεντία

ακμη - βελτιωση ουλων απο ακμη

Πανευρωπαϊκό συνέδριο Laser το Μάιο στη Φλωρεντία

Στην Φλωρεντία διεξήχθη το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο ESLAS [ European Society οf Laser Aesthetic Surgery ].

Ο κ. Χριστόπουλος είχε προσκληθεί ως επίσημος ομιλητής προκειμένου να παρουσιάσει τις εμπειρίες του και τη τεχνική του σε περιπτώσεις χρήσης laser σε διόρθωση ουλών από ακμή αλλά και σε μελαχρωματικούς σπίλους. Οι ομιλίες απέσπασαν τα συγχαρητήρια του προεδρείου αλλά και πολλών άλλων συναδέλφων, οι οποίοι σε κάποιες περιπτώσεις εξεπλάγησαν από το πόσο καλή δουλειά γίνεται από μερικούς πλαστικούς χειρουργούς στη χώρα μας.

Παράλληλα παρακολουθήσαμε τις εξελίξεις στο τομέα των laser όσον αφορά στα καινούρια μηχανήματα τα οποία παρουσιάστηκαν στην αγορά από τις επίσημες κατασκευάστριες εταιρείες, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία εικόνα στους παριστάμενους για τα πλεονεκτήματα του κάθε μηχανήματος. Θεωρούμε ότι ο τομέας αυτός βρίσκεται σε ανάπτυξη και τον παρακολουθούμε στενά, αφενός για να εισάγουμε ανάμεσα στις θεραπείες μας ό,τι θεωρήσουμε ότι είναι χρήσιμο, αλλά και για να απορρίψουμε αφετέρου τις παρά πολλές μη χρήσιμες θεραπείες, οι οποίες μετά από αρκετό καιρό αποδεικνύουν ότι απλώς προσθέσανε μία ταλαιπωρία και επιπλέον έξοδα σε αυτούς που τις ακολούθησαν.

Είναι πράγματι πολύ δύσκολο να επιλέξει κανείς ποια είναι τα laser που πραγματικά αξίζουν. Πιστεύουμε όμως ότι με στενή παρακολούθηση του τομέα αυτού καθώς και της γνωριμίας μας με πολλούς ξένους πλαστικούς χειρουργούς, που βρίσκονται σε διάφορα μέρη του κόσμου και με τους οποίους έχουμε τη δυνατότητα συχνά να επικοινωνούμε και να ανταλλάσσουμε απόψεις, αυξάνουμε πολύ τις πιθανότητες επιτυχίας στην επιλογή των θεραπειών που ακολουθούμε.

Στο χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής πολλά ακούγονται ως νέα κι ελπιδοφόρα, χωρίς όμως και να είναι αληθινά. Εμείς, με σοβαρότητα και αξιοπιστία, θα σας ενημερώνουμε μέσω του συγκεκριμένου newsletter, μόνο για κάθε τι καινούριο, το οποίο πιστεύουμε ότι πραγματικά αξίζει.

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!