Έλληνας πλαστικός χειρουργός ενημερώνει διεθνείς experts για την αυξητική γλουτών

Αυξητική γλουτών

Έλληνας πλαστικός χειρουργός ενημερώνει διεθνείς experts για την αυξητική γλουτών

Ένα εξειδικευμένο webinar που οργανώθηκε για την ενημέρωση κι εκπαίδευση πλαστικών χειρουργών σχετικά με την αυξητική γλουτών, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες υπό την αιγίδα του ISAPS, του παγκόσμιου επιστημονικού οργάνου της πλαστικής χειρουργικής, με αφορμή την παραγωγή εξειδικευμένου υαλουρονικού σώματος από κορυφαία, παγκόσμια εταιρεία παραγωγής υαλουρονικών. Επίσημος ομιλητής ήταν ο γνωστός, έλληνας πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος, όπου από το ιατρείο του στην Αθήνα ανάλυσε σε συναδέλφους του πλαστικούς χειρουργούς από όλον τον Κόσμο το πως γίνεται σωστά η αυξητική γλουτών με υαλουρονικό, ποια είναι τα μυστικά στην εφαρμογή της συγκεκριμένης τεχνικής και ποια έχει βρει ο ίδιος στην πράξη ότι είναι τα πλεονεκτήματα του νέου, εξειδικευμένου υλικού.

Η αυξητική γλουτών είναι μια διαδικασία της πλαστικής χειρουργικής που τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη άνοδο στις προτιμήσεις των γυναικών και κάθε χρόνο όλο και περισσότερες γυναίκες ζητούν από τους πλαστικούς χειρουργούς να προβούν σε αυτήν για να βελτιώσουν τη σιλουέτα τους. Ανάλογα με την περίπτωση και τις επιθυμίες της γυναίκας μπορεί να γίνει με χρήση ειδικών ενθεμάτων, αυτόλογου λίπους και υαλουρονικού. Η επιστήμη και η τεχνολογία κάνουν βήματα και προς αυτήν την κατεύθυνση και σε αυτά τα πλαίσια δημιουργήθηκε και το νέο, εξειδικευμένο υαλουρονικό για χρήση στους γλουτούς.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το εξειδικευμένο αυτό webinar, το οποίο απευθύνθηκε αποκλειστικά σε experts του είδους σε διάφορες χώρες, στέφθηκε από επιτυχία και ήταν σύσσωμη η επιβράβευση του κ.Χριστόπουλου από τους άξιους συναδέλφους του, που τον συνεχάρησαν και εκδήλωσαν την ευχαρίστησή τους για την ολοκληρωμένη και απολύτως χρήσιμη ομιλία του. Αυτή ήταν άλλη μια απόδειξη ότι το επίπεδο της πλαστικής χειρουργικής στην Ελλάδα είναι υψηλότατο και ότι οι έλληνες πλαστικοί χειρουργοί πρωτοπορούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αυξητική γλουτών

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!