Τα έντονα γυναικεία χείλη τραβούν τα ανδρικά βλέμματα – Αυξητική χειλιών

Τα έντονα γυναικεία χείλη τραβούν τα ανδρικά βλέμματα – Αυξητική χειλιών

Τα χείλη μιας γυναίκας είναι το πιο ελκυστικό μέρος του προσώπου της, ειδικά αν φοράει κόκκινο κραγιόν. Αυτό έδειξε επιστημονική έρευνα στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, με την οποία διαπιστώθηκε ότι σε 10 δευτερόλεπτα μετά από συνάντηση με μια γυναίκα για πρώτη φορά, ο άνδρας θα δαπανήσει περισσότερο από το μισό χρόνο του κοιτάζοντας τα χείλη της.

Σύμφωνα με την έρευνα, τα μεγάλα χείλη ήταν και τα πιο ελκυστικά. Η μελέτη αποδεικνύει ότι τα χείλη αποτελούν πολύ σημαντικό αισθητικό παράγοντα στην ομορφιά και την ερωτική έλξη. Ειδικά τα γεμάτα χείλη ελκύουν περισσότερο τους άνδρες και καθηλώνουν το βλέμμα τους. Όταν τα χείλη τονίζονται με έντονης απόχρωσης κραγιόν, τότε δείχνουν πιο ελκυστικά και καθηλώνουν περισσότερη ώρα το βλέμμα των ανδρών. Παρατηρήθηκε ότι αν η γυναίκα φοράει ροζ κραγιόν ο άνδρας την κοιτάει στα χείλη για 6,7 δευτερόλεπτα ενώ αν φοράει κόκκινο ο χρόνος αυξάνεται στα 7,3 δευτερόλεπτα.

 

Τα έντονα γυναικεία χείλη τραβούν τα ανδρικά βλέμματα - Αυξητική χειλιών

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου παρακολουθούσαν τις κινήσεις των ματιών σε 50 άνδρες, όταν τους παρουσίασαν εικόνες από διαφορετικές γυναίκες. Όταν η γυναίκα είχε έντονα χείλη τότε ο άνδρας την κοιτούσε στα χείλη περίπου 7 δευτερόλεπτα ενώ αντίστοιχα μόλις 1 δευτερόλεπτο στα μάτια και 0,8 δευτερόλεπτα στα μαλλιά. Αυτή η επιστημονική παρατήρηση εξηγεί για ποιόν λόγο η αυξητική πλαστική χειλιών είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Οι γυναίκες έχουν ασυναίσθητα συνειδητοποιήσει και πρακτικά διαισθανθεί το ρόλο στη σεξουαλικότητα και στις σχέσεις τους με το αντίθετο φύλο που παίζει η εμφάνιση των χειλιών τους. Γι’ αυτό προσπαθούν με απλά μέσα, όπως το lipgloss ή το κραγιόν, αλλά και πιο επεμβατικά όπως τα fillers ή τα ενθέματα σιλικόνης να τονίσουν και να βελτιώσουν αυτό το τόσο ιδιαίτερο σημείο του προσώπου τους.

Σύμφωνα με μελέτες πιο ελκυστικά χείλη θεωρούνται αυτά της Αντζελίνας Τζολί και της Σκάρλετ Γιόχανσον. Άλλα «διάσημα» χείλη είναι αυτά των CherylColeJessicaAlbaBeyonceKnowles,HalleBerryMeganFoxEvaMendes και KimberleyWalsh.

Πρέπει να τονίσουμε ιδιαίτερα ότι το σημαντικότερο θέμα σε μια αυξητική χειλιών είτε με fillers ή με ένθεμα σιλικόνης είναι η φυσικότητα του αποτελέσματος. Σε αυτό σημαντικό ρόλο έχουν τόσο το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί όσο και ο πλαστικός χειρουργός που με γνώση και κατάλληλη τεχνική θα κάνει την αυξητική.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον τελευταίο καιρό μια νέα μέθοδος αυξητικής χειλιών έχει προστεθεί στη «φαρέτρα» του πλαστικού χειρουργού. Η Αυξητική Χειλιών NaturalMove είναι ένας συνδυασμός ενός νέου υαλουρονικού, ειδικά σχεδιασμένου για τα χείλη και μιας ιδιαίτερης μεθοδολογίας εφαρμογής του. Η εφαρμογή γίνεται με ειδικό χειρισμό και εξειδικευμένα εργαλεία ώστε να υπάρχει ομαλή διάχυση του προϊόντος. Το νέο υαλουρονικό σχεδιάστηκε να έχει ιδιαίτερη ελαστικότητα με στόχο να «ακολουθεί» τις κινήσεις και τους μορφασμούς του προσώπου, ειδικά όταν το πρόσωπο χαμογελάει. Αποτέλεσμα είναι τα χείλη να τονίζονται με φυσικότητα σε κάθε κίνηση του προσώπου.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα μέθοδο αυξητικής χειλιών NaturalMove μπορείτε να βρείτε εδώ –> Αυξητική Χειλιών Natural Move