Μεταμόσχευση Μαλλιών | Διεθνής συνεργασία της Αισθητικής Ανάπλασης με την Παγκόσμια Εταιρεία “Advanced Hair Studios”

Μεταμόσχευση μαλλιών - Advanced Hair Studios Dr Christopoulos MD

Μεταμόσχευση Μαλλιών | Διεθνής συνεργασία της Αισθητικής Ανάπλασης με την Παγκόσμια Εταιρεία “Advanced Hair Studios”

Το Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Αισθητική Ανάπλαση και η μεγαλύτερη διεθνής εταιρεία στην αποκατάσταση μαλλιών Advanced Hair Studios προχώρησαν σε συνεργασίαστον τομέα της μεταμόσχευσης / εμφύτευσης μαλλιών.

Το Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Αισθητική Ανάπλαση ασχολείται με όλο το φάσμα της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής εδώ και 17 περίπου χρόνια. Έχει δημιουργήσει το εξειδικευμένο τμήμα Hair Anaplasis που ασχολείται με τη Μεταμόσχευση Μαλλιών με μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια.

Η διεθνής εταιρεία AHS ( Advanced Hair Studios ) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο όσον αφορά στην αποκατάσταση μαλλιώνΑριθμεί παγκοσμίως περισσότερα από 300 κέντρα με πιο έντονη παρουσία στις ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Αυστραλία, Νότιο Αφρική, Ινδία, Hong Kong αλλά και σε πολλές άλλες χώρες. Πρόσφατα η εταιρεία αποφάσισε να επεκταθεί και στην περιοχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, δημιουργώντας εξειδικευμένο κέντρο στο Dubai. Η εταιρεία προγραμματίζει τη δημιουργία νέων κέντρων για μεταμόσχευση μαλλιών στην ευρύτερη περιοχή.

Στόχος της είναι, επίσης, η δραστηριοποίησή της στον ευρύτερο τομέα της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής.

Ο πλαστικός χειρουργός Dr Αθανάσιος Χριστόπουλος MD, ιδρυτής της Αισθητικής Ανάπλασης ανέλαβε τη θέση του επιστημονικού διευθυντή της Advanced Hair Studios για την περιοχή των Εμιράτων. Η πολυετής πείρα του στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική θεωρήθηκε πολύτιμη για την AHS στο φιλόδοξο σχέδιό της.

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος θα έχει τη διεύθυνση κι ευθύνη για την οργάνωση και λειτουργία του ιατρικού τμήματος της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή, την οποία η Advanced Hair Studio θεωρεί πολύτιμη. Πρόσφατα έγιναν οι πρώτες επεμβάσεις στο Dubai και υπάρχει ήδη μια ραγδαία αυξανόμενη ζήτηση στον τομέα αυτό.

Για τη σημαντική αυτή συνεργασία ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος κι όπως δήλωσε:

«Πιστεύουμε ότι η συνεργασία αυτή θα είναι επωφελής και για τις δύο εταιρείες. Η Αισθητική Ανάπλαση κι εγώ προσωπικά θα βοηθήσουν με την επιστημονική γνώση, πείρα και τεχνογνωσία που έχουμε την AHS στον ιδιαίτερο αυτό ιατρικό τομέα. Η πολυετής πείρα μας και η ευρεία γνώση μας στον απαιτητικό αυτόν τομέα της Ομορφιάς θα είναι αρωγός στην προσπάθεια της Hair να προσφέρει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες στον απαιτητικό χώρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Από την άλλη μεριά το “know how” της μεγάλης διεθνούς εταιρεία AHS σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας θα βοηθήσει στην ακόμα καλύτερη παροχή υπηρεσίας κι εξυπηρέτησης προς τους ασθενείς της Αισθητικής Ανάπλασης. Εκτός των άλλων, η Αισθητική Ανάπλαση θα επενδύσει σε αγορά νέου εξοπλισμού και αύξηση του προσωπικού της για την διεύρυνση των ιατρικών κι αισθητικών υπηρεσιών προς όλες εκείνες κι εκείνους που την εμπιστεύονται τόσα χρόνια στην Ελλάδα.»

Η νέα συνεργασία της Advanced Hair Studios με την Αισθητική Ανάπλαση καθώς και η έναρξη του ιατρικού τμήματος της διεθνούς εταιρείας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα εορτασθεί επίσημα με δεξίωση που θα γίνει σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο του Dubai.

Προσκεκλημένοι θα είναι κυβερνητικά στελέχη του Dubai, διευθυντικά στελέχη των νοσοκομείων της περιοχής καθώς και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Related posts

Νέα αντίληψη στη διαμόρφωση του προσώπου

Νέα αντίληψη στη διαμόρφωση του προσώπου

Πριν από λίγες μέρες έγινε στην Ελλάδα το Διεθνές Meeting της TEOXANE Hellas Academy σχετικά με τις νέες τεχνικές και απόψεις στη χρήση υαλουρονικών...

Περισσότερα
Mommy Makeover - Πλαστική χειρουργική μετά από εγκυμοσύνη

Mommy Makeover – Πλαστική χειρουργική μετά από εγκυμοσύνη

Παλαιότερα μετά από μια εγκυμοσύνη η γυναίκα δεχόταν μοιρολατρικά την επιδείνωση της εικόνας της. Είχε παρηγοριά τη σκέψη «καταστράφηκε το σώμα μου, αλλά σε...

Περισσότερα
Παγκόσμιο συνέδριο ΙSAPS στην Μύκονο για την πλαστική χειρουργική

Παγκόσμιο συνέδριο ΙSAPS στην Μύκονο για την πλαστική χειρουργική

Η ΙSAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) είναι η παγκόσμια επιστημονική οργάνωση των πλαστικών χειρουργών που ασχολούνται με την αισθητική χειρουργική. Αριθμεί παγκοσμίως...

Περισσότερα

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!