Μάρτιος στο Dallas: Οι εξελίξεις στη ρινοπλαστική

ρινοπλαστικη - πλαστικη στη μυτη rhinoplasty

Μάρτιος στο Dallas: Οι εξελίξεις στη ρινοπλαστική

Στο Dallas των ΗΠΑ, διεξήχθησαν το Συνέδριο Ρινοπλαστικής και το Συνέδριο Αισθητικής Χειρουργικής του ομώνυμου Πανεπιστημίου. Ειδικά το Συνέδριο Ρινοπλαστικής θεωρείται το καλύτερο παγκοσμίως και αφορά σε όλες τις νεότερες εξελίξεις στο τομέα της ρινοπλαστικής. Παράλληλα διεξάγονται πρακτικές εφαρμογές στο Ινστιτούτο Ανατομίας του Πανεπιστημίου της πόλης.

Ο κ. Χριστόπουλος στα πλαίσια της προσπάθειας για διαρκή ενημέρωση, στην αιχμή των εξελίξεων, παρακολούθησε το συνέδριο καθώς και τις πρακτικές εφαρμογές στο Ινστιτούτο Ανατομίας. Συμμετείχαν πλαστικοί χειρουργοί από όλον τον Κόσμο και υπήρξε η δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων με αρκετούς πλαστικούς χειρουργούς των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίοι ασχολούνται κυρίως με τον τομέα της ρινοπλαστικής.

Αυξητική Ρινοπλαστική

Κατά κύριο λόγο, παρουσιάστηκαν οι νεότερες εξελίξεις στον τομέα της αυξητικής ρινοπλαστικής. Οι επεμβάσεις αυτές είναι αρκετά πιο δύσκολες σε σχέση με τις κλασσικές ρινοπλαστικές και εξελίσσονται τα τελευταία χρόνια. Βασίζονται στην χρήση μοσχευμάτων χόνδρου, για την ανακατασκευή της μύτης. Παράλληλα υπήρξε η δυνατότητα συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων με διάφορους διακεκριμένους συναδέλφους. Συζητήθηκαν θέματα τα οποία βρίσκονται σε φάση εξέλιξης και έρευνας. Ειπώθηκαν απόψεις μέσα από τις οποίες είναι δυνατόν κάποιος να σχηματίσει γνώμη, βασιζόμενος όχι μόνο στην δική του εμπειρία αλλά και σε αυτή πολλών άλλων συναδέλφων, εκμεταλλευόμενος στην ουσία υπερπληθώρα περιστατικών παγκοσμίως.

Εξάλλου είναι γνωστή η απόφασή μας να αναλώνουμε το χρόνο μας και τις δυνάμεις μας σε πράγματα ουσιώδη, όπως είναι τα συνέδρια και η ενημέρωση γενικότερα, ώστε να βρισκόμαστε πάντα στην αιχμή των εξελίξεων. Γιατί πιστεύουμε ότι τα καλά αποτελέσματα είναι η καλύτερη διαφήμιση ενός γιατρού και ειδικότερα ενός Πλαστικού Χειρουργού.

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!