Αυξητική χειλιών Natural Move

Αυξητική χειλιών Natural Move

Η αυξητική χειλιών είναι μία από τις διαδικασίες που πολλές γυναίκες και άντρες θέλουν να κάνουν αλλά διακατέχονται από ένα φόβο. Ο φόβος αυτός έχει να κάνει με την φυσικότητα του αποτελέσματος. Η φυσικότητα του αποτελέσματος έχει να κάνει κυρίως με τον όγκο που θα αποκτήσουν τα χείλη. Οι περισσότερες γυναίκες βλέπουν κακά παραδείγματα ατόμων με υπερβολικά διογκωμένα χείλη και για τον λόγο αυτό αποθαρρύνονται. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα αποτελέσματα αυτά είναι ακραία και οφείλονται συνήθως σε κακή ποιότητα υλικών, που έγινε από μη εξειδικευμένο γιατρό.

 

Αυξητική χειλιών Natural Move

Αυξητική Χειλιών Με Προσοχή

Η αυξητική χειλιών είναι μία διαδικασία την οποία κάνουμε αρκετά συχνά στην Αισθητική Ανάπλαση κι έως τώρα δεν έχει υπάρξει ούτε ένα άτομο το οποίο να μας πει ότι κάποιος το κατάλαβε. Προσπαθούμε να είμαστε πολύ συντηρητικοί στην εφαρμογή αυτή  και προτιμούμε να «διορθώσουμε» λιγότερο παρά περισσότερο.

Υαλουρονικό Στην Αυξητική Χειλιών

Το υαλουρονικό είναι το κατεξοχήν υλικό που χρησιμοποιούμε στην αυξητική χειλιών. Έχει το πλεονέκτημα ότι δεν δημιουργεί αντιδράσεις με τον οργανισμό και ότι δίνει άμεσο αποτέλεσμα. Η γυναίκα δηλαδή ή ο άντρας, που το κάνουν, βλέπουν στον καθρέπτη εκείνη την στιγμή το τελικό τους αποτέλεσμα και αποφασίζουν εάν θέλουν να προσθέσουν άλλο ή όχι.

Επίσης στο υαλουρονικό υπάρχει το πλεονέκτημα ότι η διαδικασία είναι απόλυτααναστρέψιμη. Δηλαδή μπορεί να αφαιρεθεί κάτι εάν σε κάποιον κάτι δεν αρέσει. Επομένως το βασικό πλεονέκτημα του υαλουρονικό είναι ότι μας δίνει την ασφάλεια ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία υπερβολή, ότι το αποτέλεσμα που βλέπουμε εκείνη την στιγμή είναι και το τελικό καθώς και ότι σε οποιαδήποτε στιγμή μπορούμε να το αφαιρέσουμε.

Αυξητική Χειλιών Με Φυσικό Αποτέλεσμα

Η φυσικότητα του αποτελέσματος σε μια αυξητική στα χείλη δεν εξαρτάται μόνο από τον όγκο του υλικού που θα προσθέσει ο πλαστικός χειρουργός. Τα χείλη δεν είναι ένα ακίνητο σημείο του προσώπου αλλά έχουν πολύ έντονη κινητικότητα. Μπορεί δηλαδή τοποθετώντας υαλουρονικό να έχουμε χείλη τα οποία να είναι κανονικά σε όγκο αλλά να μην συμπεριφέρονται κανονικά κατά την κίνηση.

Ένα πρόβλημα, το οποίο υπάρχει με τα συνήθη υαλουρονικά, είναι ότι σε μερικά άτομα (όχι σε όλα) το υαλουρονικό δεν ακολουθεί την κίνηση των χειλιών, όταν το άτομο αυτό χαμογελάει. Η λύση δόθηκε πρόσφατα με την ανακάλυψη ενός καινούριου υαλουρονικού, το οποίο έχει αρκετή ελαστικότητα. Το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου υαλουρονικού είναι ότι ακολουθεί την κίνηση του χείλους σε κάθε μορφασμό.

Αυξητική Χειλιών Natural Move

Στην Αισθητική Ανάπλαση εφαρμόζουμε τη νέα μέθοδο Αυξητικής Χειλιών Natural Move τον τελευταίο χρόνο, απ’ όταν διατέθηκε το νέο υαλουρονικό στην παγκόσμια αγορά. Τα άτομα, άνδρες και γυναίκες, στα οποία έχουμε εφαρμόσει την Αυξητική Χειλιών Natural Move έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένα. Έχουμε κάνει την συγκεκριμένη εφαρμογή και σε άτομα που είχαν πρόβλημα στην κινητικότητα του χείλους με άλλα υαλουρονικά, τα οποία στη νέα μέθοδο Natural Move βρήκαν την λύση.

Για την επιτυχία της μεθόδου Natural Move έχει μεγάλη σημασία και ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η εφαρμογή. Η εφαρμογή γίνεται με ειδικό χειρισμό και εξειδικευμένα εργαλεία ώστε να υπάρχει ομαλή διάχυση του προϊόντος και να μην ψηλαφιούνται ογκίδια στο χείλος. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες συνδυασμένες μεταξύ τους και με την βοήθεια του καινούριου αυτού υλικού μας έχουν ικανοποιήσει απόλυτα και έχουμε την ευχαρίστηση να βλέπουμε πολλά χαμογελαστά όμορφα χείλη χωρίς υπερβολές.