Αυξητική γλουτών: Η νέα δημοφιλής επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής

Αυξητική γλουτών: Η νέα δημοφιλής επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής

Η αυξητική γλουτών είναι μια διαδικασία της πλαστικής χειρουργικής που γίνεται ολοένα και περισσότερο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Οι σφριγηλοί και ανορθωμένοι γλουτοί μπορούν να βελτιώσουν αισθητά το γυναικείο σώμα καθώς και την ψυχολογία της σύγχρονης γυναίκας.

Αυξητική γλουτών με λίπος, ενθέματα σιλικόνης, υαλουρονικό

Η επιτυχημένη αυξητική γλουτών ξεκινά από τη σωστή, πλήρη κι ειλικρινή ενημέρωση από τον πλαστικό χειρουργό. Η συζήτηση είναι σημαντική για να εκφράσει η γυναίκα τις επιθυμίες της, να αντιληφθεί ο πλαστικός χειρουργός τις προσδοκίες της γυναίκας, και να κατανοήσει η γυναίκα τις ρεαλιστικές δυνατότητες που τις δίνει η πλαστική χειρουργική.

    Πριν μπει η ενδιαφερόμενη στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού μπορεί να έχει λάβει κάποιες βασικές πληροφορίες για την αυξητική γλουτών, τις οποίες θα βρείτε παρακάτω:

Τεχνικές αυξητικής γλουτών

Οι 2 τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην αυξητική γλουτών έχουν σχέση με το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί. Μπορεί να είναι ενθέματα σιλικόνης ή εμφύτευση λίπους από άλλο μέρος του σώματος της γυναίκας. Η επιλογή της μεθόδου εξαρτάται κυρίως από το σωματότυπο της γυναίκας, την ποσότητα λίπους που υπάρχει τοπικά και είναι διαθέσιμη γενικά, την επιθυμία της γυναίκας. Ο πλαστικός χειρουργός με την εμπειρία του στην συγκεκριμένη επέμβαση θα βοηθήσει τη γυναίκα στη σωστή επιλογή συνυπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους.

Αποτέλεσμα της αυξητικής γλουτών

Αυξητική γλουτών σε προσιτό κόστος - τιμές
Στόχος της γυναίκας, αλλά και του πλαστικού χειρουργού είναι μια επιτυχημένη αυξητική γλουτών με θεαματικό αποτέλεσμα, το οποίο θα διαρκέσει πολλά χρόνια.
Η εξαρχής επιλογή του κατάλληλου πλαστικού χειρουργού όσο και του επιθυμητού μεγέθους και σχήματος των γλουτών είναι καθοριστική για την επιτυχημένη έκβαση της επέμβασης.
Αύξηση και ανόρθωση γλοτών - μηρών

Τα παραπάνω συμβάλλουν τόσο για να επιτευχθεί ένα καλό αποτέλεσμα όσο και για να κρατηθεί το κόστος της αυξητικής γλουτών σε προσιτά επίπεδα. Έχει παρατηρηθεί ότι το καλό κι επιτυχημένο αποτέλεσμα της αυξητικής γλουτών σημαίνει αναπτέρωση της αυτοπεποίθησης της γυναίκας.

Η αυξητική γλουτών είναι μοναδική για κάθε γυναικείο σώμα

Είναι θετικό η γυναίκα, που θέλει να κάνει αυξητική γλουτών, να έχει κάποια ενδεικτικά πρότυπα για το πως θα ήθελε να είναι το τελικό της αποτέλεσμα. Όμως είναι σημαντικό να γνωρίζει ότι κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, κάθε σώμα έχει ιδιαιτερότητες και κάθε σωματότυπος έχει ξεχωριστές ανάγκες. Στον τομέα αυτόν είναι κρίσιμη η πείρα του καλού πλαστικού χειρουργού για να δώσει τον απαιτούμενο όγκο στο γλουτό, στα σωστά σημεία έτσι ώστε οι γλουτοί να έχουν το επιθυμητό σχήμα και μέγεθος. Η σωστή αυξητική γλουτών θα δώσει περισσότερη αρμονία σε ολόκληρο το σώμα της γυναίκας, χωρίς υπερβολές, με φυσικό αποτέλεσμα.

Αυξηση γλουτων και μηρων για τελειες αναλογιες
Στον τομέα αυτόν είναι κρίσιμη η πείρα του καλού πλαστικού χειρουργού για να δώσει τον απαιτούμενο όγκο στο γλουτό, στα σωστά σημεία έτσι ώστε οι γλουτοί να έχουν το επιθυμητό σχήμα και μέγεθος.
Η σωστή αυξητική γλουτών θα δώσει περισσότερη αρμονία σε ολόκληρο το σώμα της γυναίκας, χωρίς υπερβολές, με φυσικό αποτέλεσμα!

Ποιός είναι ο καλύτερος πλαστικός χειρουργός για αυξητική γλουτών;

Το κλειδί της αυξητικής γλουτών είναι η επιλογή έμπειρου και εξειδικευμένου πλαστικού χειρουργού για αυτή την επέμβαση. Απαραίτητη είναι η πολυετής εμπειρία του στη συγκεκριμένο πλαστική επέμβαση καθώς και η συνεχής ενημέρωσή του στις τεχνικές και στα υλικά τόσο της εμφύτευσης λίπους όσο και της εμφύτευσης σιλικόνης. Η γυναίκα θα πρέπει να δει προηγούμενα περιστατικά του πριν και μετά καθώς και να γνωρίζει όλη την διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Θα πρέπει επίσης να έχει ρωτήσει για την μετεγχειρητική πορεία και για την πιθανότητα να χρειαστεί νέα επέμβαση αυξητικής γλουτών στο μέλλον. Τέλος, καθοριστικό είναι να αισθανθεί η γυναίκα εμπιστοσύνη στον πλαστικό χειρουργό, τόσο στις γνώσεις του όσο και στις χειρουργικές του ικανότητες.

Όταν η γυναίκα ενημερωθεί για την διαδικασία, τις λεπτομέρειες της επέμβασης, την εικόνα του τελικού αποτελέσματος και συνεργαστεί με έμπειρο πλαστικό χειρουργό, τότε μπορεί να είναι βέβαιη ότι θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η αυξητική γλουτών θα βελτιώσει τόσο το σώμα όσο και την ψυχολογία της για πολλά χρόνια.

Related posts

Νέα αντίληψη στη διαμόρφωση του προσώπου

Νέα αντίληψη στη διαμόρφωση του προσώπου

Πριν από λίγες μέρες έγινε στην Ελλάδα το Διεθνές Meeting της TEOXANE Hellas Academy σχετικά με τις νέες τεχνικές και απόψεις στη χρήση υαλουρονικών...

Περισσότερα
Mommy Makeover - Πλαστική χειρουργική μετά από εγκυμοσύνη

Mommy Makeover – Πλαστική χειρουργική μετά από εγκυμοσύνη

Παλαιότερα μετά από μια εγκυμοσύνη η γυναίκα δεχόταν μοιρολατρικά την επιδείνωση της εικόνας της. Είχε παρηγοριά τη σκέψη «καταστράφηκε το σώμα μου, αλλά σε...

Περισσότερα
Παγκόσμιο συνέδριο ΙSAPS στην Μύκονο για την πλαστική χειρουργική

Παγκόσμιο συνέδριο ΙSAPS στην Μύκονο για την πλαστική χειρουργική

Η ΙSAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) είναι η παγκόσμια επιστημονική οργάνωση των πλαστικών χειρουργών που ασχολούνται με την αισθητική χειρουργική. Αριθμεί παγκοσμίως...

Περισσότερα

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!