4 διαδικασίες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων

4 διαδικασίες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων

Καθώς πλησιάζουμε τις διακοπές των Χριστουγέννων είναι λογικό γυναίκες και άνδρες να επιδιώκουν την καλύτερη δυνατή εξωτερική εμφάνιση. Η ανανεωμένη εμφάνιση την Πρωτοχρονιά προϋποθέτει κατάλληλο σχεδιασμό καθώς χρειάζεται χρόνος για να φανεί το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας πλαστικής χειρουργικής.

4 διαδικασίες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων

Δείτε παρακάτω τις 4 διαδικασίες που θα ανανεώσουν τη εμφάνιση της γυναίκας και του άνδρα, με τον κατάλληλο προγραμματισμό πριν τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μπότοξ

Το μπότοξ είναι η πιο διαδεδομένη μη επεμβατική διαδικασία της πλαστικής χειρουργικής. Βοηθά στην χαλάρωση των μυών με στόχο να εξαλειφθούν ή να μην δημιουργηθούν οι ρυτίδες του προσώπου. Εφαρμόζεται κυρίως στο μέτωπο, γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας) και στο μεσόφρυο. Η διάρκεια της διαδικασίας είναι λίγα λεπτά και το αποτέλεσμα διαρκεί αρκετούς μήνες. Το αποτέλεσμα εμφανίζεται σταδιακά τις επόμενες μέρες μετά την εφαρμογή. Συνήθως 10 μέρες μετά την εφαρμογή η διαφορά στις ρυτίδες είναι εμφανής και το βέλτιστο αποτέλεσμα είναι περίπου 1 μήνα μετά την διαδικασία. Είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία που καλό είναι να γίνει λίγες μέρες πριν τις Γιορτές έτσι ώστε να έχουμε την καλύτερη εμφάνιση εκείνες τις ημέρες.

Υαλουρονικό

Το υαλουρονικό χρησιμοποιείται πλέον σε πολλές μη επεμβατικές διαδικασίες όπως γέμισμα ρυτίδων (πιο συνηθισμένα στις ρινοπαρειακές αύλακες, στις ρυτίδες καπνιστού, στο μεσόφρυο), αυξητική στα χείλη, αυξητική στα ζυγωματικά, εξάλειψη ουλών και σημαδιών, ενυδάτωση του προσώπου κ.α. Είναι μια ασφαλής ουσία που υπάρχει στον ανθρώπινο οργανισμό. Ανάλογα με το είδος του υαλουρονικού που θα χρησιμοποιηθεί εξαλείφει ρυτίδες, δίνει όγκο, δίνει λάμψη κι ελαστικότητα. Αποτελεί μια απλή και ολιγόλεπτη διαδικασία με άμεσα αποτελέσματα. Είναι από τις πιο δημοφιλείς διαδιακασίες που γίνονται λίγες μέρες πρις τις Γιορτές.

Αφαίρεση Σπίλων

Η αφαίρεση σπίλων με laser είναι μια διαδικασία που γίνεται την περίοδο που δεν έχουμε ηλιοφάνεια. Ο χειμώνας είναι η ιδανική περόδος για να απαλλαγεί κάποιος από κάποιες αντιαισθητικούς σπίλους (ελιές). Η διαδικασία είναι σύντομη και διαρκεί λίγα λεπτά. Τις επόμενες μέρες, στο σημείο που υπήρχε ο σπίλος, υπάρχει ένα μικρό σημάδι, σαν μικρή γρατζουνιά, ωσάν να είχαμε γδάρει ήπια το δέρμα. Το “κακάδι” φεύγει σε περίπου 2 εβδομάδες και το πρόσωπο αναδεικνύεται “καθαρό”.

Βλεφαροπλαστική

Με το πέρασμα του χρόνου το βλέμμα μπορεί να δείξει κουρασμένο και άτονο, “προσθέτοντας χρόνια” στο άτομο. Με την επέμβαση της βλεφαροπλαστικής, ο χαλαρός ιστός διορθώνεται και εξαλείφονται οι σακούλες κάτω από τα μάτια. Υπάρχει ήπιο οίδημα και κάποιες εκχυμώσεις, τα οποία φεύγουν σχετικά γρήγορα, γι’ αυτό συνίσταται η επέμβαση να γίνεται 3-4 εβδομάδες πριν από κάποιο σημαντικό γεγονός.