Βλεφαροπλαστική και ρινοπλαστική για ανανεωμένο πρόσωπο

Βλεφαροπλαστική και ρινοπλαστική για ανανεωμένο πρόσωπο

Είναι στη φύση της γυναίκας να επιθυμεί κι επιδιώκει μια εμφάνιση λαμπερή και νεανική. Όμως, δυστυχώς, ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του κι αλλάζει χαρακτηριστικά του προσώπου όπως τα βλέφαρα, τα ζυγωματικά, ο λαιμός και τη μύτη. Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών αυτών έχει ως αποτέλεσμα το πρόσωπο να δείχνει κουρασμένο και γερασμένο.

Τη λύση δίνει η σύγχρονη πλαστική χειρουργική. Δύο από τις πλέον δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις παγκοσμίως είναι η βλεφαροπλαστική και η ρινοπλαστική. Και οι δύο επεμβάσεις όταν γίνονται από έμπειρο πλαστικό χειρουργό μπορούν να βοηθήσουν στην αισθητική του προσώπου. Τα μάτια και η μύτη θεωρούνται “κεντρικά” σημεία της αισθητικής του προσώπου και η αρμονική κι ανανεωμένη εμφάνισή τους δίνει άλλον “αέρα” στην εμφάνιση της γυναίκας, αλλά και του άνδρα.

Δείτε αναλυτικά τι είναι η κάθε επέμβαση, πως γίνεται και πως βελτιώνει την εμφάνιση κι αισθητική του προσώπου.

Βλεφαροπλαστική και ρινοπλαστική για ανανεωμένο πρόσωπο

ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Το πιο “κεντρικό” σημείο ενός προσώπου είναι η μύτη. Σε περίπτωση που η γυναίκα έχει χοντρή ή στραβή ή μεγάλη μύτη, ασύμμετρη και σε δυσαρμονία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου, επηρεάζεται αρνητικά όλη η εικόνα του, διαταράσσοντας την αισθητική και την ομορφιά της. Η σωστή ρινοπλαστική με εξατομικευμένη προσέγγιση, χωρίς υπερβολές, που θα ταιριάξει τη “νέα μύτη” με τα άλλα χαρακτηριστικά του προσώπου, δίνει αρμονία, λάμψη κι ομορφιά. Ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός θα επιλέξει την κατάλληλη μέθοδο ανά περίπτωση (ανοιχτή, κλειστή, αυξητική ρινοπλαστική ή μειωτική ρινοπλαστική), το είδος της επέμβασης ( με ή χωρίς χειρουργείο και αναισθησία), θα ενημερώσει αν χρειάζονται παράλληλα άλλες επεμβάσεις (διαφραγματοπλαστική, πωγωνοπλαστική), θα δώσει ρεαλιστικές προσδοκίες και θα προσομοιάσει το επιθυμητό εμφανισιακά αποτέλεσμα σε ειδικό πρόγραμμα στον υπολογιστή (Computer Imaging).

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Βλεφαροπλαστική και ρινοπλαστική για ανανεωμένο πρόσωπο

Τα μάτια θεωρούνται “ο καθρέπτης της ψυχής” και γι’ αυτό ένα “κουρασμένο” και “ταλαιπωρημένο” βλέμμα δίνει την αίσθηση του γερασμένου προσώπου. Όσο μεγαλώνει η γυναίκα τόσο περισσότερο χαλαρώνει το δέρμα της περιοχής των βλεφάρων δημιουργώντας “σακούλες” και ρυτίδες. Η βλεφαροπλαστική μπορεί να εξαφανίσει τα σημάδια του χρόνου, “διώχνοντας” δυσάρεστες οπτικά καταστάσεις, που ο κόσμος έχει οναμάσει χαρακτηριστικά “σακούλες” και “καπάκι”. Ανάλογα με το πρόβλημα, ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να προβεί σε άνω ή κάτω ή ολική βλεφαροπλαστική. Το κόστος μιας τέτοιας επέμβσης είναι ιδιαιτέρως προσιτό. Η γυναίκα, μετά την επέμβαση, μπορεί να επιστρέψει την ίδια μέρα στο σπίτι της. Για μερικές μέρες θα υπάρχουν κάποιες εκχυμώσεις στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Το αποτέλεσμα “αποζημιώνει” τη γυναίκα που αποφάσισε να προβεί σε μια τέτοια διόρθωση, με ένα αποτέλεσμα που θα της δώσει λαμπερή και νεανική ματιά για πολλά χρόνια.

Το παραπάνω κείμενο δεν αποτελεί πλήρη ενημέρωση για τη ρινοπλαστική και τη βλεφαροπλαστική. Πριν την απόφαση για αντιμετώπιση της κουρασμένης και γερασμένης όψης του προσώπου, είναι απαραίτητη μια λεπτομερής, προσωπική ενημέρωση από τον πλαστικό χειρουργό. Εξάλλου, κάθε άτομο έχει ιδιαιτερότητες και οι επιλογές του πλαστικού χειρουργού είναι πολλές αναλόγως το πρόβλημα και τη βαρύτητά του. Μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ενημερωτικό ραντεβού σχετικά με τις δυνατότητες και τις επιλογές που έχει ο πλαστικός χειρουργός για βελτίωση της αισθητικής του προσώπου σας.

Άλλοι επισκέπτες που διάβασαν αυτό το κείμενο, βρήκαν ενδιαφέροντα επίσης τα:

Ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο

Ενέσιμη Ενυδάτωση Με Μεσοθεραπεία

Related posts

Αποτρίχωση Laser Alexandrite GentleLASE Pro

Η Νέα Εποχή της Αποτρίχωσης: Το νέο Laser Alexandrite GentleLASE Pro στο 3D AESTHETICS

Ποια είναι τα σημάδια των ματιών που προδίδουν την ηλικία μας; Η γήρανση του προσώπου είναι μια αναπόφευκτη φυσική διαδικασία, την οποία δεν μπορούμε...

Περισσότερα
ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΣ

Σημάδια γύρω από τα μάτια που μαρτυρούν την ηλικία μας

Ποια είναι τα σημάδια των ματιών που προδίδουν την ηλικία μας; Η γήρανση του προσώπου είναι μια αναπόφευκτη φυσική διαδικασία, την οποία δεν μπορούμε...

Περισσότερα
υναισθηματικά και ψυχολογικά οφέλη της πλαστικής χειρουργικής μετά το καλοκαίρι

Εξερευνώντας τα συναισθηματικά & ψυχολογικά οφέλη της πλαστικής χειρουργικής μετά το καλοκαίρι

Η πλαστική χειρουργική μπορεί να είναι μια ενδυναμωτική εμπειρία, ειδικά για όσους έχουν παλέψει ψυχολογικά με προβλήματα που σχετίζονται με την εμφάνισή τους. Διορθώνοντας...

Περισσότερα

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!